“Чоловіки та жінки на морозних київських вулицях створюють нову Європу...

09 грудня 2013, 22:41
0
272

....і наш обов"язок --- їх підтримати..." --- Х.М. Барозу


barroso

“Ті молоді люди на вулицях України при мінусовій температурі – вони пишуть новий образ Європи! (тривалі аплодисменти)

Коли ми бачимо на холодних вулицях Києва чоловіків та жінок з європейським прапором, борючись за цей європейський прапор… Це тому, що тим самим вони борються за Україну та своє власне майбутнє.

Це тому, що вони знають: Європа це – не просто територія можливостей у категоріях економічного розвитку – бо вони бачать, що відбувається в Польщі, або країнах Балтії.

Але також тому, що вони знають: Європа – це обіцянка надії та свободи. І я думаю, що право та обов’язок Європейського Союзу – підтримати народ України в цей дуже складний момент (аплодисменти).

Бо вони роблять величезний внесок до Європи, який тільки можна зробити.

Буквально вчора я мав телефонну розмову, ще одну, з Президентом Януковичем. Я попросив його бути стриманим у цих умовах, не застосовувати силу до людей, які протестують мирно, ставитися з усією належною повагою до свобод, які є такими важливими для нас всіх у Європі.  Я попросив його прийняти Високого Представника/Віце-президента Єврокомісії Кеті Ештон, яку буде у Києві вже завтра та післязавтра, так що вона теж візьме участь у тому, щоб знайти якісь варіанти виходу з дуже крихкої ситуації, в якій Україна зараз живе.  І я маю надію, що європейські сили продемонструють відданість нашому спільному проекту.

Бо це неправда, що це тільки західна частина України. Ні, більшість українців хоче майбутнього, в якому буде мир та свобода. І я вважаю, що наш обов’язок – визнати їх сьогодні. Бо наша історія – це історія відкритості”

Жозе Мануель Баррозу, Президент Європейської Комісії. Заява з приводу України. Мілан, виступ на конференції “Новий образ Європи”. Мілан, 9 грудня 2013 роккопіпаст


...таке бАаажане...
Якби зараз ці підрозділи ВВ, ,,Беркут", ,,Тигр"... просто взяли, і стали  поруч з українським народом,.... разом з ним.
Все!!! На ранок українці мали б перемогу над режимом.

...



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.