Поради Палатного знищують рейтинг Кличка

07 грудня 2013, 08:35
Власник сторінки
преподаватель
0
157

в «УДАРі» оголошено конкурс на кращу креативну ідею популяризації партії на Майдані-2013

Після відомих майданівських прогулів Кличка зі своїми коханками, в «УДАРі» оголошено конкурс на кращу креативну ідею популяризації партії на Майдані-2013. Кличко переймається тим, що рейтинги його та «УДАРу» невпинно падають. Наразі Кличко намагається «УДАРно» перетягнути виборця на себе, заново сформувати свій розвінчаний позитивний образ та підняти рейтинги партії. Адже супротивники-опозиціонери не сплять, в ЗМІ майже не щодня з’являються результати замовлених соціологічних досліджень на користь тієї чи іншої політсили. 
Наразі, до когорти численних політтехногологів також вирішили долучитися зі своїми «цінними» порадами найближчі соратники Кличка - Бєдовий з Палатним. Однак, за відсутності конструктивних рішень, вони спромоглися лише порекомендувати Кличку якомога частіше виходити до людей та активно піарити «УДАР». 
Навіщо відправляти свого лідера на посміховисько, адже публічні виступи для Кличка, як відомо, далеко не його сильна сторона. Він же без підказок спічрайтерів не може й слова сказати, щоб не переплутати, як кажуть в народі, грішне з праведним. Згадати хоча б нещодавній казус, коли Кличко призначив Захарченка міністром оборони, а ЄС назвав Європейською асоціацією. Електорат фільтрує кожне слово, а від таких красномовних виступів лідера рейтинги партії тільки падають. Кличку взагалі на людях краще стояти та мовчати. Зрозуміло, що з Палатного такий радник як з Кличка оратор, тож про які рейтинги може бути мова?

Іван Ватрів, “Громадський журналіст
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.