Своя правДА для своєї Свободи

06 грудня 2013, 14:29
Власник сторінки
0
137
Своя правДА для своєї Свободи

В момент загострення кризи радикальні настрої в суспільстві посилюються, що використовується з метою популяризації націоналістичних партій.

За інформацією, розміщеною у мережі Інтернет (http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/045092/), представники органів державної влади,в особі міського голови Сєвєродонецька Валентина Казакова «чинять тиск на активних членів» Всеукраїнського об'єднання «Свобода» шляхом примусового звільнення з посад за ідейні переконання та політичні погляди, з формальним поясненням «звільнення за власним бажанням» наскільки це відповідає реаліям сьогодення?

З офіційних джерел відомо, що Ганну Жданову – працівника Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Сєвєродонецької міської ради, в жовтні поточного року нагороджено грамотою за сумлінне виконання обовязків та активне підтримання ініціатив Президента, які впроваджуються в соціальній сфері держави. З огляду на це висловлювання Голови Луганської обласної організації ВО "Свобода" Артема Заіки: « Причина звільнення полягала у приналежности до "Свободи" » як мінімум абсурдне та свідчить лише про власноручне створення ситуацій з метою її подальшого негативного висвітлення.

Щодо іншого представника ВО, а саме голови Рубіжанської міської організації ВО "Свобода" (доречі голова не зареєстрованої організації)Олександра Шкуратовського, то як можна звільнити з роботи людину, яка офіційно на працювала понад три останніх роки? Чи не парадокс - звільнений безробітний, голова відсутнього осередку політичної сили?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.