Правда про захоплення КМДА

06 грудня 2013, 12:30
Власник сторінки
преподаватель
0
275

Київська міська Державна Адміністрація з 1 грудня п.р. захоплена та знаходиться під цілковитим контролем мітингувальників «Євромайдану»

Київська міська Державна Адміністрація з 1 грудня п.р. захоплена та знаходиться під цілковитим контролем мітингувальників «Євромайдану». Будемо сподіватися, що правоохоронці невдовзі розберуться з захопленням державних будівель у столиці, а ми спробуємо провести власне  дослідження, поєднуючи його з матеріалами, які вже опубліковані в ЗМІ та Інтернет-виданнях.
Ідея захоплення державних будівель у столиці першому спала на думку Арсенію Яценюку, який вже давно зрозумів, що чесними, демократичними методами, йому здобути владу не вдасться. От і задумав А.Яценюк, спільно зі своїм заступником по партії Сергієм Пашинським, апробувати силовий метод захоплення на КМДА, поєднавши його з провокацією групи молоді, начебто найнятою владою. 
С.Пашинський, в свою чергу, доручив роль керівника так званих «владних» провокаторів колишньому спецкору Інтернет-видання «Lb.ua», колишній журналістці Тетяні Чорновол, яка вже не перший раз, за пристойну грошову винагороду, виконує брудні політичні замовлення свого куратора.

С.Пашинський, розробивши план штурму КМДА, навіть, передбачив для нападників купівлю Т.Чорновол будівельних шоломів, металевих прутів, молотків, масок та респіраторів, які б закривали обличчя псевдо «тітушок».
Так все і сталося. На фото-відео репортажах захоплення КМДА ми бачимо людей у будівельних шоломах, які трощать київську мерію, вибиваючи вікна та двері, молотками гамселять усе на своєму шляху, попереду яких бігає провокаторка Т.Чорновол.

Задум «руйнівників» держустанови спрацював, і мітингувальники «Євромайдану» почали гамселити нападників, вважаючи їх  «провокаторами-тітушками». Ну, а далі пішло щось не так, Т.Чорновол зі спільниками, яких євромітингувальники прогнали від КМДА, невдовзі повернулася з криками «ми свої» та у лютому розпалі вже все руйнувала у середині захопленої будівлі мерії.

На даний час будівля КМДА, після захоплення опозиційними бомжами, більше нагадує громадський туалет зі смородом та кучею сміття. Невже такого шляху до ЄС, під проводом А.Яценюка, С.Пашинського та провокаторки Т.Чорновол, заслуговують українці?  

Надійка Фрідман, “Європейський репортер
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.