Проект Резолюції Віче на Майдані

06 грудня 2013, 05:30
Власник сторінки
0
312
Проект Резолюції Віче на Майдані

Якщо О.Данилюк правий і зібрання на Майдані — Віче — дійсно має повноваження прямої демократії, тобто безпосередньо влади народу, то я, громадянин України, пропоную прийняти приблизно таку Резолюцію:

 Якщо О.Данилюк правий і зібрання на Майдані — Віче — дійсно має повноваження прямої демократії, тобто безпосередньо влади народу, то я, громадянин України, пропоную прийняти приблизно таку Резолюцію:

Якщо один із лідерів Податкового майдану О.Данилюк, який сказав, що народне зібрання на Майдані має всі повноваження прямого народовладдя, правий і зібрання на Майдані — Віче — дійсно має повноваження прямої демократії, тобто безпосередньо влади народу, то я, громадянин України, пропоную прийняти резолюцію приблизно такого змісту:

     Ми, Народ України, зібравшись на Віче на Майдані, проголошуємо:

     Антинародні державні інституції, які довели свою неспроможність діяти в інтересах народу і заплямували себе злочинами проти народу, підлягають негайному розпуску і усунення від влади. Ми — Народ —джерело і носій влади  рішуче відмовляємо їм у довір’ї.

Отже:

     Громадянин Янукович В.Ф. як уособлення антинародності держави негайно позбавляється повноважень Президента України без будь-яких пільг і компенсацій.

     Антинародний уряд на чолі з громадянином Азаровим М.Я. складає свої повноваження і негайно припиняє діяльність, а всі його члени позбавлені своїх посад без будь-яких компенсацій і негайно звільняють зайняті приміщення.

     Верховна Рада як осередок антинародності підлягає негайному розпуску, а мандати всіх її депутатів оголошуються недійсними.

     Органи Прокуратури підлягають негайній ліквідації як такі, що дискредитували себе служінням антинародному політичному режимові.

     Комуністична партія і Партія регіонів як носії очевидної антинародності об’являються злочинними організаціями і підлягають негайній забороні, а всі їх члени підлягають люстрації.

     Всі дії зазначених та інших колишніх органів влади з моменту прийняття даної Резолюції визнаються незаконними, а особи, причетні до їх виконання, притягаються до кримінальної відповідальності.

     Для формування народної Держави створюються тимчасові органи влади:

     Тимчасове законодавче зібрання — Тимчасові Народні Збори — у складі нинішньої парламентської опозиції з долученням необхідної кількості громадських активістів.

     Тимчасовий уряд у складі, затвердженому Народними зборами.

     Дана Резолюція як акт прямого народовладдя має силу найвищого законодавчого акту країни.

     Резолюція набуває чинності з моменту її проголошення.

 

Прийняту Резолюцію Народного Віче негайно оприлюднити всіма доступними засобами масової інформації світу.

Лише таким — мирно-революційним — шляхом — ми, Народ — можемо подолати нинішній відверто антинародний злочинний політичний режим.

Ніяких переговорів, ніяких „столів“ — антинародна злочинна держава підлягає знесенню силою народного гніву.

День гніву прийшов!

Антинародна держава, злочинно створена апаратним шляхом, повинна бути повністю демонтована революційним шляхом. На її місці народ повинен створити нову, дійсно демократичну, народну державу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.