Януковичі розпочали сценарій реваншу

05 грудня 2013, 22:53
Власник сторінки
журналіст, політолог
0
169

Майдан у небезпеці!

Майдан у небезпеці!

Українці чекають роками на рішення судів, проте суди Януковича проти Євромайдану виносять вироки протестувальникам менш, ніж за добу. Що це: військо-польові суди чи більшовицькі трійки? Вже почалися репресії проти автомайданщиків. Будемо й надалі мовчати стосовно так званих судів Януковича і його кумівської так званої Генпрокуратури?

Опозиція та Євромайдан здають позиції. Вимагати відставок від бандитів марно. Брати в облогу адмінбудівлі – дитячі ігри. Урки розуміють мову сили. Хто рішучіше зараз візьметься за справу, той й переможе.

Януковичі зараз збирають підневільних бюджетників і виводять їх на проплачені провладні мітинги. До столиці стягують війська і озброєних тітушок.

Вітчизняні ЗМІ вже потрохи збивають протестний темп і наголоси. Влада розпочала кампанію на маргіналізацію Євромайдану. Вже працюють київські гауляйтери (т.з. мерія). Євромайдан можуть розчистити під атракціони…

Невже лідери опозиції не зрозуміли, що в ці хвилини впроваджується реакційний сценарій режиму? Не можна гаяти час, бо розпочався реванш януковичів.

Влада бандюків – це орда. З нею неможна боротися європейськими методами. Проти шайки підходить лише одна тактика – наступ. Оборонна стратегія – це шлях в нікуди, до поразки, після чого почнуться масові репресії, арешти і остаточне встановлення диктатури криміналітету в Україні.

Зрозуміло, що зараз опозиція не має чіткого механізму зміни влади. Але вихід треба знаходити швидше, ніж регіонали повністю оговтаються.

Яценюк, Кличко, Тягнибок! Годі вимагати! Влада вам вже відповіла – розсміялася в очі і плюнула в обличчя. Поразка Майдану ляже тягарем на вашу совість. Не гайте часу, змінюйте тактику і повістку дня, ведіть народ у наступ. Українцям потрібна Революція, а не велелюдні пікети. Лише так переможемо! Слава Україні! 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.