Чи повинні ми мовчати?

21 січня 2014, 19:01
Власник сторінки
журналіст, політолог
0
160

Питання риторичне


З гучномовця беркутні на Грушевського постійно лунає: - Громадяни, ви порушуєте закон, зупинитесь! Розходитесь!

Покращення...

А скажіть, чи не порушує щодня Янукович із своєю партією ці закони? Чи правочинні дії тушок та рукоблудів регіоналів з комуністами в Верховній Раді? Може влада проводить тендери законно, чи судді у нас працюють справедливо і прокурори великі законники? Скажіть, що взагалі робить чинна влада в законній спосіб? Репресує мирних громадян законно? Чи, може, законно рейдерує підприємства та покриває злочинців в пагонах та мажорів – власних діточок? Може, Саша-стоматолог законно заробив мільярди чи офшорники Льоха Азаров, Льовочкин, Клюєв, Ахмєтов, Колесніков etc в законній спосіб заробляють мільярди? А, може, президент законно змінив в один день Конституцію країни, Партія регіонів законно фальсифікувала останні вибори, а в чорний четвер законно прийняла драконівські «закони»?

Так чого ми повинні мовчати про порушення законів? Ми так само кажемо: - Влада, ти порушуєш закон, зупинись! Склади повноваження!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.