Чому Беркут озвірів.

05 грудня 2013, 11:01
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
149

Диктаторський режим у Китаї тримаєтья по сьогодні. Чи не ця китайська "мудрість" потрібна нашому Гараунту, бо пеньків і сала у нього предостатньо..


З моменту кровавого розгону "Беркутом" на Майдані Незалежності мирної демонстрації незахищених мітингувальників пройшло декілька днів, а весь світ шокує безглуздість цього вчинку. Навіщо? Хто замовник? Хто виконавець?

Аналітики знають, що безглуздих політичних подій не буває, все взаємопов'язане, як таємний пакт Молотова – Рібентропа (Сталіна - Гітлера), як агресія Росії в Грузії у 2008 році, що почалася з провокації Кремля,  як "незапланована" двохгодинна бесіда Путіна з Тимошенко у Києві (березень 2005 року), яка започаткувала розкол Майдану. Наслідки відомі.

Уявляєте – наш Гарант летить до комуністичного Китаю. Чим він може там блефонути? Чому може повчитись? Чим може підтвердити свою лояльність до диктаторського режиму, щоб просити їхньої підтримки? Нічим, крім кровавого розгону мирної демонстрації, за звірством подібний китайському в 1989 році. Тоді під гусеницями танків загинуло до кількох тисяч незахищених громадян (в основному молоді), які в Пекіні, на майдані Таньаньмень, на протязі місяця мирно  мітингували, з встановленням наметів, за демократичні реформи і політичні свободи.

Для переконанняі в міцності своєї влади, Януковичу прийшлось за допомогою підконтрольних владі провокаторів додатково спровокувати "Беркут" на побоїще біля Банкової. Причому, як завжди вдало: постраждали журналісти, мирні громадяни і рядові міліціонери. Провокаторів і беркутівців не зацепило.

Диктаторський режим в Китаї тримаєтья по сьогодні. Чи не ця китайська "мудрість" потрібна нашому Гараунту, бо пеньків і сала у нього предостатньо..

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.