Націоналісти з Луганська викрили мєнтовського провокатора на Майдані!

05 грудня 2013, 09:00
Власник сторінки
преподаватель
0
190

Націоналісти з Луганська викрили мєнтовського провокатора на Майдані!

Влада не залишає намагань скомпрометувати мирнийМайдан, засилаючи все нових та нових провокаторів, які ретельно камуфлюються під активістів Майдану.

Нами виявлено одного з них, його звуть Всеволод Філімоненко (нібито з Луганська), який прикриваючись посвідченнями то помічника народного депутата України Олега Ляшка, то журналіста газети «Свободний репортер», то називаючи себе головою Луганської обласної організації Всеукраїнської незалежної профспілки «Трудящі» разом зі своїми поплічниками тривалий час вдавав із себе революціонера, запекло закликав брати вили та робити революцію, демонстративно приковував себе наручниками до огорожі Адміністрації Президента, намагаючись втертися у довіру до справжніх героїв Майдану. Його навіть було картинно затримано беркутвцями та надиво швидко відпущено – йому ж потрібно «працювати» на Майдані.

Та все ж таки ментівська натура дала про себе знати і він розкрився. На своїй сторінці у Фейсбуці він дозволив собі назвати лідерів опозиції «полуопозиционерами Кличко, Яценюком и Тягнибоком», заперечивши цілі Майдану – імпічмент Президенту, перевибори та запропонувавши замість цього «радикальну» реформу правоохоронної системи, яка полягає на його думку у необхідності підвищення зарплатні міліціонерам у декілька разів. І це після того кривавого побоїща, яке вони творили, розганаяючи  Майдан. Такі думки могли прийти тільки у хвору ментівську голову.
І остаточне підтвердження його гнилої сутності та доказ його причетності до провокаторської міліцейської машини ми знайшли  – дивіться фото. 

Ще питання є?
Ми висловлюємо мирний протест! Не піддавайтеся на провокації цієї особи та його поплічників! Не вірте їм! Не йдіть за ними!       
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.