Агонія влади або кому потрібна «ёлка» на крові

02 грудня 2013, 10:07
Власник сторінки
Голова Харківської обласної (крайової) організації Народного Руху України
0
318

«Навчали батько їх і мати Щоби бандитами не стати Дітей не можна лупцювати Народ свій треба захищати» Олександр Денисов «Беркутам»

Збирався писати статтю під назвою «чи потрібен Україні сутенер?» та події суботньої ночі змусили змінити плани й назву статті.

Реакція спільноти на нічне побоїще – «МИ ПРОКИНУЛИСЯ У ПОЛІЦІЙНІЙ ДЕРЖАВІ. ДЕМОКРАТІЯ В УКРАЇНІ РОЗТОПТАНА ЧОБІТЬМИ БАНДИТІВ У ФОРМІ ПРАВООХОРОНЦІВ». Реакція зрозуміла, але по суті не вірна. Україна прокинулась в поліційній державі ще 2010 року, після зґвалтування волевиявлення народу на президентських виборах. Вірніше у бандитсько-поліційній. Зрощення капіталу, криміналу та влади в Україні набрало небувалих масштабів після приходу до влади «регіоналів». Просто, трохи вже забулось, як розганяли мирні протести «афганців», «чорнобильців» та інші. Можливо тому, що вони не були такими кривавими. Але ще й досі пам’ятаються судилища над учасниками мітингів за «пошкодження майдану» та інші, «не менш тяжкі злочини».

Без сумнівів, можна спрогнозувати і майбутні судові рішення, щодо побитих «беркутами» діточок. Хто з побитих зможе довести той факт, що він «не оказывал сопротивление правохранительным органам», як буде записано у протоколах та рапортах. Якщо побитий – то неодмінно чинив опір. Тим більш, що напевно з’являться десь з півтори десятки «тяжко травмованих» тухлими яйцями правоохоронців. Невпевнений що тухлими, може й свіжими. Ну а Суди наші всі знають – «геть усі гуманні і справедливі», та тільки до влади.

А що ж це в нас за такі дуже «відповідальні працівнички» у Києві взялися, що серед ночі встановлювати ялинку почали. Щось таких раніше у столиці не спостерігалося. Ще свіжий у пам’яті минулорічний «колапс» зі сніговими заметами і безпорадністю міської влади. А тут такий небачений поспіх. Це ж о котрій годині вони приїхали ту ялинку встановлювати, що о четвертій ранку «беркут» вже гамселив кийками і ногами молодь на майдані. І яким же м’якосердим повинне бути керівництво спецпідрозділу, щоби по першій же скарзі якихось «ёлкостроителей», серед ночі підняти і відрядити, наголошую, СПЕЦАЛЬНИЙ ПІДРОЗДІЛ для того, щоби лише «посунути» мітингуючих з майдану. Для чого існують спецпідрозділи? Зрозуміло, що для виконання спеціальних операцій по затриманню (або знищенню) злочинних угрупувань, терористів, бандформувань. Дуже цікаво, до якої з цих категорій віднесли працівники комунальної служби  студентів з майдану, що аж викликали спецназ? Щось дуже схоже все це, м’яко кажучи, на брехню. Із вуст високих міліцейських посадовців.

А що ж «гарант»? Та все нормально. Для керівника ТАКОЇ держави, чи може, ТАКОГО керівника держави? Він аж на вечір засудив дії працівників правоохоронних органів і дав наказ «розібратися», тобто легенько погрозив пальчиком. Це Вам не Прибалтика, де прем’єр-міністр може піти у відставку через те, що розвалився торгівельний центр. У нас же, у кращому випадку, винуватцем зроблять (якщо зроблять) якогось лейтенанта. Хоча міністр внутрішніх справ повинен нести персональну відповідальність за дії своїх підлеглих, а прем’єр-міністр за дії (бездіяльність) своїх. От нехай і несуть відповідальність. ПО ПОВНІЙ! Ніякі намагання перекласти відповідальність на мітингуючих, на кшталт дитсадочкового – «а вони перші почали», суспільством не будуть сприйняті і зрозумілі. Тільки відставка керівників-силовиків, аж включаючи міністра внутрішніх справ та прем’єр-міністра.

Щодо «беркутів». Всі вони присягали українському народові і зобов’язувалися захищати його. Пам’ятайте! Виконуючи злочинний наказ Ви самі стаєте злочинцями.

 

Олександр Денисов, голова Харківської обласної (крайової) організації Народного Руху України


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.