Без КАРАНТИНУ

30 листопада 2013, 11:59
Власник сторінки
Голова Харківської обласної (крайової) організації Народного Руху України
0
281

«В союз митний не тягніть - Залізна там завіса. Нас в Європу відпустить, Самі ж ідіть до біса.» Олександр Денисов

Як відомо, в понеділок 25 листопада 2013 у Харкові було впровадженно карантин (за версією влади), у зв’язку з епідемією грипу та забороною проведення будь-яких акцій та масових заходів. У попередній статті вже писалося, що було зроблено для того, щоб опозиція не могла проводити мітинги на підтримку європейського вибору України. Сьогодні мій телефон фактично не вмовкав. Дзвінки шли майже зі всіх районів області і з самого міста. Харків’яни повідомляли, що місцеві органи влади, керівники бюджетних установ та держаних підприємств під загрозою звільнення та інших погроз змушували своїх працівників вийти 30 листопада у Харкові на майдан на мітинг. З якого переляку? Та подякувати Януковичу за те, що врятував Україну від європейського ярма!? Ну як? Пробирає? Аж просльозилися? Отож! Знову як у «щасливому минулому»: «Спасибо партие родной и лично товарищу Брежневу». Дожилися. А як же бути з карантином? Та грець з ним. Тих, кого сильно хвилювало питання заспокоїли, що карантин буде знято. Заради такої «святої» справи і епідемія не страшна. Влада накаже і епідемія почекає поки мітинг завершиться. Це добре, та не може такого бути, щоб підписання угоди про асоціацію з ЄС підтримали у Харкові лише півтори десятка ПР-івців авіазаводу з деректором та з «ХТЗ», «Турбоатому» тощо. Потрібно масовість за БУДЬ-ЯКУ ЦІНУ. Повірте, і чималеньку. Це ж треба, зрозуміло за бюджетні кошти, привести з районів бюджетників та інший «підневільний люд» та ще й, напевно, заплатити за вихід на мітинг в вихідний день. Конче необхідно показати всім, що в Україні не всі підтримають підписання угоди з ЄС. Та це й так було відомо з соцопитування. Лише трохи більше 30% респондентів не підтримують підписання – це є електорат регіоналів та комуністів, завдяки якому Україні дісталася ТАКА влада. Мало того, ця меншість хоче визначати стратегічний курс України і нахабно це робить, не звертаючи уваги на чисельні акції на підтримку підписання угоди. Забороняючи під будь-яким приводом проведення цих акцій. Влада забуває, що незалежності України вже пішов 23-тій рік. За цей час виросло нове покоління – діти України, а не «советский народ» і він хоче жити в європейській державі, як люди. І не у «світлому майбутньому», а зараз. Вони не хочуть собі повторювання життя їхніх батьків, змарнованого радянською владою на побудову комунізму. Дайте дітям жити, а не виживати!

А свої «казочки» про труднощі для економіки та потребу часу на модернізацію підприємств розповідайте «морським піхотинцям». Вони це люблять. За двадцять два роки існування Української Держави можна було модернізувати усе. Не треба було розкрадати і «жирувати». Ще й на показ виставлятися у «світському житті» і таке інше. І менше по закордонах мандрувати і іноземного виробника інвестувати. Краще б у українську економіку вкладали змарновані гроші. Вже б давно у Європі були.

Колись Азаров пожартував: «Жити стала краще, жити стало веселіш». Без сумніву їм стало краще, а Азарову ще і веселіше. От він і співає «Я і сам не піду і тебе не пущу, бо ти мене старенького покинути хочеш». Покинути – не покинути, не знаю, а ось скинути уже час. Бо нездатні ті «старенькі» приймати самостійних рішень без «страшного брата». Може вже час вводити карантин від цієї влади?!

Геть у відставку, на пенсію грати в шашки. Звільніть дорогу у Європу!

 

Олександр Денисов, голова Харківської обласної (крайової) організації Народного Руху України


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.