Тітка Юлії Тимошенко святкує її день народження без лідерів «Батьківщини»

28 листопада 2013, 18:39
Власник сторінки
0
121
Тітка Юлії Тимошенко святкує її день народження без лідерів «Батьківщини»

Лідери «Батьківщини» Яценюк та Турчинов відхрестились від організації масового святкування дня народження ув’язненої Тимошенко.

Ідея щодо відзначення іменин екс-прем’єра виникла у її тітки, голови Дніпропетровської облорганізації «Батьківщини» Ульяхіної. Вона попросила верхівку партії з розмахом відсвяткувати цю подію під стінами лікарні «Укрзалізниці» у Харкові.
Проте Сєня та Саня відмовили, мовляв, нічого святкувати, Юля все ще за гратами. Розчарована таким цинізмом Ульяхіна, звернулась до керівника харківської «Батьківщини» Авакова з аналогічним проханням.
Виходить, що однопартійцям Тимошенко не вистачило часу, щоб привітати свого лідера. Не даремно її тітка почала раз по раз згадувати слово «зрада» разом з прізвищами Яценюк і Турчинов.
Кричати про обов’язковість звільнення «Леді Ю» перед телекамерами опозиціонери готові хоч щодня, а от підтримати психологічно розбиту й пригнічену жінку – не чоловіча справа.
На виході маємо ще одне підтвердження реальної зацікавленості нинішніх керівників «Батьківщини» в якомога довшому ув’язненні Тимошенко. Адже в даному випадку для Яценюка та Турчинова прізвище екс-прем’єра є антонімом їх влади в партії.

 Іван Ватрів, “Громадський журналіст
http://cjour.net/post/68337905672
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.