Неуки чи провокатори.

28 листопада 2013, 11:30
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
146

Вся ця гра наводить на те, що українсько-неукраїнська влада туго вплетена в путінський сценерій розколу України. Навіть бабусям з мого будинку зрозуміло, що в разі не підписання угоди у Вільнюсі...

   Коли деякі представники владного політичного бомонду різко змінили вектор євроінтеграційних обіцякок та почали залялякувати українців вступом до ЄС, повторюючи вислови російських провокаторів – Медведєва, Глазьєва, Затуліна, Рогозіна,...., - я зрозумів, що азарови, бойки, колісніченки, ландики,..., - теж провокатори, ше й з дипломами про освіту. Невпевнений тільки за Ландика.

   Коли Савік Шустер в минулій телепередачі зачитав (навішо?) вислови в ЗМІ депутата ВР Давида Жванії, що Азаров антиінтеграційною заявою підставив Президента, перевищив повноваження, повинен відповідати за самоуправство, я зрозумів, що Давид провокатором був (зрадив Майдан, Ющенка, Луценка, притерся до ПР, кинув наївних одеситів-обрався самовисуванцем та самозасунувся знову в провладну партію), провокатором і залишився. Він що, депутат хренов, не знав що все погоджено з Гарантом? Чи Азаров, як "смотрящий" Путіна за Януковичем ( пишуть в інтернеті), вже ігнорує його? Жванія словоблудив (хотів вислужитися!), бо в той же день Янукович в Австрії говорив протилежне сказаного Азаровим. Не встигли помічники замінити папірець? Вірогідніше – не насмілився розвернути літак, як це зробив колись російський міністр Примаков.

   Памятаю, як радянський режим десятиліттями інтегрував українську промисловість з російською. Все закінчилося крахом, бо будувалося і вироблялося те, що непотрібно людям для нормального життя – тільки для мілітаризації, ще й не конкурентно-спроможне. Мільйони громадян залишилися без роботи. Люди виживали тільки тому, що рухнула залізна завіса, що комуністична влада була вже неспроможна закрити границю і силою відібрати в селян все їстівне. Кравчучка стала годувальницею ініціативних і трудолюбивих громадян. Та коли трудовий люд цілодобово був зайнятий виживанням, нувориші розкрадали і прихватизовували країну. Понад два десятиліття збагачувалися, капітали вивезли в офшори, податків сповна не платили, підприємства не модернізували, залізли по антинародному виборчому закону у владу, розвели захмарну корупцію, мафізувались по повній.

    Невже ми, українці, не убієнні голодоморами, виживші у війнах, перенісші безправя і комуністичне свавілля, ГУЛАГи і тюрми, виснажені тяжкою працею і постійним недоїданням в перше десятиліття незалежності, захистивші на Майдані чудом недоотруєного українця Ющенка, відкормивші десятки мільярдерів-євреїв,  які підтримують провокаторів і плетуть нам міцні лапті із російської лики, настільки опустилися, що дозволимо провокаторам, захопившим неконституційним шляхом необмежену владу, знову загнати нас в імперське стійло? Невже ми дійсно не народ, а бидло?

   - Ми не євроінтегруємося, бо Росія тисне, а ЄС не виділяє достатньо коштів на модернізацію збиткових підприємств. – Так провокатори пояснюють громадянам позицію влади. Остання гра Януковича й Азарова в євроінтеграцію, постійні заяви, що у відносинах з Росією все гаразд, все під контролем, що козні вибудовує не Путін, а оніщенки, що договірний процес пішов... Та вмить – аврал! Росія тисне, ландики банкрутують, студенти мітингують, бо - на утриманні батьків. А якщо ландики не зможуть батькам платити? – лякають...

     Аналізуючи наслідки числених зустрічей Януковича з Путіним, я звернув увагу, що зразу після кожної зустрічі російські чиновники забороняли ввозити якісь продукти чи промислові товари, запроваджували різні обмеження, ігнорували наших міністрів, не виконували угод, оббріхували в ЗМІ, тобто, провокували. Як бачимо - дуже вдало. Відповісти на всі "проїски імперіалістів" українська влада, по відомій їй причині, не змогла, бо й не намагалася. Безперечно-провокації погоджувались. Тільки неук міг повірити, що Путін дійсно може звернути взаємовигідну співпрацю в економіці з Україною.  Де ще він знайде таку халяву? В якій ще країні він зможе пригодувати числену армію  провокаторів, завбачливо заселену  Сталіним швондєрами і шариковими з "большой земли" замість замордованих, убієнних голодом і виселених українських громадян?

     Вся ця гра наводить на те, що українсько-неукраїнська влада туго вплетена в путінський сценерій розколу України. Навіть бабусям з мого будинку зрозуміло, що в разі не підписання угоди у Вільнюсі, ЄС не виділить кошти на модернізацію застарілих технологій, бо підконтрольні мафії (не ЄС!) ландики і бойки кошти розкрадуть та переведуть на Кіпр.... Виділить Росія? (скоріше відбере!). Тоді для України ніякої надії на вступ до ЄС. Зростаюче протистояння в суспільстві буде тільки наруку Кремлю - сприятиме бажанню Путіна розчленити Україну по грузинському сценарію (тільки без танків) при активній підтримці провокаторів. Прелюдією стануть сепаратистські зібрання облрад, подібні сєверодонецькій і харківській у 2004 році. Державна Дума на прохання швондєрів і шарикових направить спецназ на невизначений термін для охорони західного кордону Східно-Південного регіону України. Тоді й відкриються двері в ЄС, та тільки для Західного регіону... Захистити Україну нікому, бо провокатори заздалегідь надули у Верховній Раді антинатовські кульки.

     Я вже не можу активно протистояти розколу - літа. "Свиню не перебздиш – мафіозну владу не перебореш" - почув у маршрутці. Дотепно! Та й не лякаюсь розколу!  Молитиму Бога, щоб Чернігвщина і Київщина не потрапили під російське ярмо.

     Вчора дивився на УТ відповіді Президента телеведучим рейтингових програм. Журналістам не позаздрив – тяжка праця. Скажу по правді – мені ніколи ше не було так соромно за Гаранта, який не відповів по суті ні на одне запитання. Нічого сказати? Тяжко брехати? Кого напередодні саміта цікавлять графіки і діаграми невпинного "покращення"? Хто так підставив Президента?.... На мою думку, краще він не їхав би до Брюселю та не ганьбив державу пустопорожніми відповідями. Прости його, Господь, грішного!

     До речі. В основному я говорив про провокаторів. Неуки – це й люди з дипломом та без розуму. Поскільки "глупость пропорциональна образованию", то чи всі вони неуки - додумайтесь самі.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.