В.Куренной шукає адвокатів для ударівських бандитів

28 листопада 2013, 09:08
Власник сторінки
0
105
В.Куренной шукає адвокатів для ударівських бандитів

Те, що сьогодні в регіонах коїть бійцівсько-спортивна партія «УДАР», окрім як жах назвати ніяк не можна.

Обласні осередки, прикриваючись різними мандатами, на чолі з Кличком чинять постійний тиск на їх місцевих бізнес-конкурентів та пред’являють їм такі вимоги, від яких ті просто «прозрівають».
Проте це все дрібниці, тому що не за горами президентські вибори і вся передвиборча президентська піар кампанія в штабах «УДАРу» вже стартувала, і набирає обертів.
І сьогодні в головному виборчому штабі Кличка кипить справжня незупинна робота політтехнологів – розробляються плани агітацій і зомбування населення.
Проте, з кожним днем партія «УДАР» все більше і більше не «тримає удари», які їй наносять власні депутати. Мова йдеться про звичайних «ударівських» бандитів, які не тільки не залишили своїх звичок, але й ще більш цинічно продовжують своє ремесло.
Сьогодні нардеп Куренной бігає по всій Кіровоградській області і шукає там хоча б якогось більш-менш толкового адвоката, який продасться йому та буде відмазувати «ударівського» депутата Кіровоградської міської ради В.Бєлова. Враховуючи, що для пристойного адвоката «гроші не пахнуть» і вони беруться за будь-які справи, де добре платять. Але не в цьому випадку. Адвокати навіть за гроші не хочуть зраджувати своїм моральним принципам та братися за справу Бєлова.
Справа в тому, що органами міліції стосовно цього ударівця розпочато досудове провадження за досить серйозними статтями КК України, а саме ст.ст. 129 «Погроза вбивством» та 189 «Вимагання». Для того, щоб пересічному українцю стало зрозуміло - кримінальна справа проти Бєлова порушена за «РЕКЕТИРСТВО»!!! І нормальний адвокат, який поважає себе, ніколи не буде захищати таке «бидло».
Ситуація в Кіровограді не показова, адже весь «УДАР» складається з бандитів і рекетирів, а тому адвокатам Куренного доведеться багато й наполегливо працювати.


Іван Ватрів, “Громадський журналіст

http://cjour.net/post/68235476471

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.