Янукович і філософія

27 листопада 2013, 16:04
Власник сторінки
коммерческий работник
0
201

історія одного польоту

В принципі, людину яка мала справи з бандюками не мав здивувати виставлений сьогодні рахунок Януковича на адресу ЄС. Це нормальний хід для людини з відповідним світоглядом. І справа навіть не в тому, що Янукович розраховує колись ці, або навіть менші гроші одержати. Звісно ні. Про це яскраво каже навіть саме абсолютне значення цифри. Цей жест з платіжною вимогою - це таке собі "витончене" намагання "перекинути м"ячика на бік опонента", мовляв "питання не в нас; ми хочемо, дуже хочемо в ЄС, питання в самому ЄС, яке не хоче платити за... (тут не будемо продовжувати, бо є деякі проблеми з формулюванням за що саме має платити ЄС). На це не будемо звертати увагу. А звернемо ми її лише на те, що НЕ ХОЧЕ ЄС і все тут. От падлюки.

Янукович майстерно загнав себе в дуже пікантну ситуацію, офіційно призупинивши процес підписання асоціації з ЄС з формулюванням "ми не відмовляємося від євроінтеграції, це безальтернативний шлях для України, але економіка країни ще не готова до ЗВТ з ЄС через проблеми з Росією". Першим кроком після оголошення цієї фундаментальної думки за логікою мав з"явитися план по зменшенню залежності економіки України від Росії на 1...2...30.... (неважливо скільки) років. Такий план з"явився? Ні! Проте головний хлопчик для биття в країні і за сумісництвом друга людина в державі (тобто та людина, яка за статусом має подібний план розробити і ВІДПОВІДАТИ за виконання проміжних етапів) каже про те, що будуть поглиблюватися економічні зв"язки з Росією... за його логікою (я так розумію) це має зменшити залежність економіки України від цією такої лагідною до нас сусідньої країни...  Нонсенс.

Тому і з"являється цей філігранний фінт з рахунком на 20 млрд. ЄВРО на рік за оренду України, де орендарем виступає ЄС, а Орендодавцем Сім"я... З натяком, що якщо зараз не платите, то завтра ми будемо ще більш залежні від Росії і щоб нас спасти, Вам треба буде платити ще більше. 

Знову ж таки повертаюсь до того, що Янукович не розраховує ці гроші одержати. Це така дипломатично-бандитська форма "посол ти на фік". Янукович повністю забив на перспективу євроінтеграції, а може ніколи її і не мав. Можливо це в його стилі граційності бегемота спроба під обіцянки розвести МВФ як лохів, який, як ми бачимо, лохом не схотів записуватись. 

Всім гарного вечора!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.