УКРАЇНСЬКИЙ АРМАГЕДДОН. День 13-й.

26 листопада 2013, 19:15
Власник сторінки
журналист. Закончил факультет журналистики Киевского госуниверситета имени Шевченко в 1979 г.
0
116

«Немає тут Бога!» Святий Дмитро

Читаючи щодня інтернет-видання, фізично відчуваєш, як щосекунди, щохвилини, щогодини ми з вами явно і неявно, своїми діями, вчинками, помислами, далекими від Божих заповідей і Совісті, творимо Український армагеддон – частинку світового, від якого залежить доля нашої планети, нашої земної цивілізації. Тож я вирішив вести щоденник Українського армагеддону, відштовхуючись лише від назв інформаційних повідомлень інтернет-видань про Україну. Повірте, це – жах. І якщо не замислимося, не одумаємося, не змінимося – і Україна опиниться рано чи пізно у світовому катаклізмі. 

«Немає тут Бога!»

Святий Дмитро

Полеты нардепов за два месяца опустошат казну почти на миллион (Пульс Киева) На Закарпатті вирішили піти з цього світу через вікно молодик та літня жінка (Криминал.TV)Стрілянина в центрі Львова (Інформаційний простір) У Луганську заборонили акції протесту та мітинги до 14 січня (УНН)Посол США при ОБСЄ: Світ спостерігає, як українська влада зараз дотримується свободи мирних зборів громадян (Тиждень.ua)Оточення сина Януковича розпиляло півмільярда на вугіллі для "Донбасенерго" (Економічна правда) Украина спасается от дефолта в ущерб демократии, - Bloomberg (Подробности) У Держказначействі заявили, що дали майже 8 мільярдів на зарплати і соцвиплати (Gazeta.ua) В Крыму из СИЗО сбежал бизнесмен, подозреваемый в нескольких убийствах (Online.ua) На Київщині "накрили" нарколабораторію: організаторам оголошено про підозру (RegioNews) Сын прокурора Горловки, убивший в ДТП человека, отпущен судом под «личное обязательство» (Аргумент) Журналіст через кримінальне переслідування в Україні отримав політпритулок в США (Zik) Пополнять госбюджет Украины предлагают за счет Ленина (Обозреватель) 21-річний водій «дев’ятки» загинув внаслідок зіткнення з вантажівкою (Вголос) Мужчине оторвало руку дверью электрички (Телеграф) Працівники Золочівського ДЛГП «Галсільліс» заподіяли господарству понад 809 тис. грн збитків (Гал-info) Азаров признался, что соврал о договоренностях с «Газпромом» (Терминал) Мэр Донецка назвал клоунадой действия властей на Западной Украине (Донецкие вести)Янукович у Вільнюсі говоритиме про консультації Україна-Росія-ЄС – Азаров (Радіо Свобода) Украинские электрички отдадут в частные руки (Минпром) Природоохранное законодательство тормозит агропредприятия (UBR.UA) Обвал гривні може відбутись найближчим часом (Економіст) Вместо копанок в Донецкой области уже накрыли целый нелегальный карьер (Donbass.ua) Учительница запугивала детей ЕС, говоря, что их заберут на органы (Телеграф)   Янукович подтвердил отказ от подписания ассоциации с ЕС в Вильнюсе (ZN.ua) Путін нагадав, що українські компанії заборгували Росії $28 млрд (Zaxid.net) Відомі британські телеведучі вважають, що українські дороги - це не дороги (Expres.ua) Люди підтримують рішення Уряду про призупинення асоціації, — Азаров (24 канал)...

Це, певно, вони й влаштовують  євромайдани... Або ж це люди Азарова і Сім’ї, яких ми там не бачимо. Не бачили і сьогодні – 26.11.13.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.