В.Ковальчук розмістив закордонні документи Кличка

26 листопада 2013, 17:58
Власник сторінки
преподаватель
0
159

Інтернет-видання "Українська правда" вкотре здивувало своїх читачів. на цей раз - новиною, не типовою для видання

Інтернет-видання "Українська правда" вкотре здивувало своїх читачів. на цей раз - новиною, не типовою для видання,  адже вона прямо вкказує на реальні факти про отримання лідером "УДАРу" Віталієм Кличком громадянства Німеччини і США, про що неодноразово згадувалось у вітчизняних ЗМІ. 
Цікавість і вагомість новини полягає ще й у тому, що самі документи про іноземне підданство Кличка та коментар до них оприлюднив заступник голови партії "УДАР" Віталій Ковальчук. І хоча, як свідчить "Українська правда", в "УДАРі" заявляють, що Ковальчук інформації не викладав, навколо самої ситуації виникає більше запитань, аніж відповідей. 
Зокрема, у повідомленні Ковальчука йшлося про те, що для зняття Віталія Кличка з президентських виборів немає підстав і опублікували документи, які дають тому право на постійне проживання в Німеччині та США.



"Останнім часом активно обговорюється нібито іноземне громадянство Віталія Кличка. Зокрема наводились фотографії відповідних іноземних документів. З цього приводу хочу ще раз наголосити, що Віталій Кличко та наша політична сила ніколи не приховували того факту, що Кличко має документи про постійне проживання в Німеччині та в США", - написав він.



"Та ми не вважаємо це порушенням чинного законодавства України. Більш того, ці документи підтверджують не іноземне громадянство, а лише право на постійне проживання в Німеччині та Америці", - додав він.
"Кожен громадянин України має право проживати в іноземної країні. Тому наявність документів про проживання в іноземних країнах не є підставою для позбавлення Віталія Кличка права балотуватись в президенти", - наголосив Ковальчук.
Принаймі, достовірність розміщених фотокопій документів сумнівів не викликає, а от дійсні мотиви Ковальчука, який їх розмістив, будуть зясовуватись мабуть уже за зачиненими дверима у штабі "УДАРу".

Альона Кринична, за матеріалами "Українська правда"
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.