Киянам. Лист з хутора.

26 листопада 2013, 14:32
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
148

А ще прошу - не йдіть на поводу у влади та не підтримуйте провокаторів - поєднайтесь в один проєвропейський Майдан, незважаючи на фасон головних уборів, партійність і колір прапорів у руках.

Шановні кияни! Вас же в місті понад чотири мільйони. Сжальтесь над нами, підтримайте євроінтеграцію, якої корумпована влада боїться, мов чорт ладану. Вийдіть на майдан, щоб ми з хуторів не добиралися до столиці і не мерзли на Майдані, захищаючи і ваші права. Вам же легше - метро, тролейбуси, виборів нема, влада  донецька, корупція процвітає, памятник Магдебурськрго права реставрували... Якщо маєте хоч крихту небайдужості, то нехай хоч один із ста дорослих щоденно підтримає патріотичну акцію - буде достатньо, щоб влада нас почула та щоб не осоромитися перед цивілізованим світом. Та якщо добавляться активні українці з Василькова, Боярки, Ірпіня, Броварів,.., то ми їм покажем "кузькіну мать"! А ще прошу - не йдіть на поводку у влади та не підтримуйте провокаторів, не тяніть ковдру на себе - поєднайтесь в один проєвропейський Майдан, незважаючи на  фасон головних уборів, партійність і колір прапорів у руках. Бажаю всім натхнення. Слава Україні!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.