УКРАЇНСЬКИЙ АРМАГЕДДОН. День 11-й.

24 листопада 2013, 19:29
Власник сторінки
журналист. Закончил факультет журналистики Киевского госуниверситета имени Шевченко в 1979 г.
0
130

«Немає тут Бога!» Святий Дмитро

Читаючи щодня інтернет-видання, фізично відчуваєш, як щосекунди, щохвилини, щогодини ми з вами явно і неявно, своїми діями, вчинками, помислами, далекими від Божих заповідей і Совісті, творимо Український армагеддон – частинку світового, від якого залежить доля нашої планети, нашої земної цивілізації. Тож я вирішив вести щоденник Українського армагеддону, відштовхуючись лише від назв інформаційних повідомлень інтернет-видань про Україну. Повірте, це – жах. І якщо не замислимося, не одумаємося, не змінимося – і Україна опиниться рано чи пізно у світовому катаклізмі. 

«Немає тут Бога!»

Святий Дмитро

Зачем Янукович нажал на кнопку «Майдан»: вопросы, которые никто не задает (Главком) Украинский бизнес в шоке (U-News) Держказначейство тягне кошти з кишень українців (INTV) В Киеве с 25 этажа загадочно выпал парень (Криминал.TV) Под Киевом накрыли хладнокровных торговцев людьми (UkrNews24.com) "Укрпочта" заплатит 46 миллионов "любимцу" Януковича - бизнесмену из Донецка (Пульс Киева) Агрохолдинги уничтожают украинское село (Ukragro.org) Украина уже прокачала больше российского газа, чем за прошлый год (Главред) Фирташ накопил в украинских ПХГ около 5,2 млрд куб. м газа (ZN.ua) Россия ухудшит условия для украинских предприятий, - эксперт (Экономические известия) В Житомире избили журналиста (Час Пик) В Мариуполе посреди улицы люди в масках застрелили мужчину (Криминал.TV) Австрійські журналісти розділили населення України за мовною ознакою (INTV) Украину ждет лишь временная отсрочка от кризиса - эксперт (Пульс Киева) Почався дерибан “Укрпошти”: тендери для “своїх” (ПіК) Азаров заявил, что Россия, "по большому счету", обещала пересмотреть условия газового контракта (ZN.ua) Азаров обіцяє не допустити нової Помаранчевої революції (Expres.ua)

21:14Азаров заявил, что майданов не боится и украинцев, вышедших на Евромайданы, профинансировали (Аргумент) Разгон Майдана покажет сценарий, который выбрал Янукович, — эксперт (Хвиля)...24.11.13. - без коментарів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.