Чи почує Послідовний кожного.

24 листопада 2013, 08:37
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
147

.І тільки страх за наслідки заздалегідь спланованих провокацій всесильного КДБ-ФСБ може затьмарити розум і здоровий глузд. І всеж!.. Якщо Янукович підніметься над своїм хамеленним оточенням...

Під час останніх президентських гонок безліч агітплакатів і телепередач вселяли в мою голову, що найдебеліший кандидат - самий послідовний і почує кожного. Я не голосував ні за Нього, ні за Неї, бо їх просували партії і блоки, від яких я ніколи не почув правдивого, людського слова - тільки корислива, політична доцільність. Та нехай керують, поки не набридне запудрювати людям мізки безкінечним протистоянням в боротьбі за наш "добробут", доки ми не перетворимося з совкового електорату в свідомих громадян.

І все ж поступово громамадянське суспільство зріє. Це відчутно по зростаючій недовірі до всіх владних нагромаджень, партійної еліти, корумпованого парламенту, судів, та особливо - по підтримці євроінтеграйійного курсу України.

Вже майже рік я був приємно здивований, що наш Гарант почав прислухатися до кожного і вдало розвертає корумповану ПР від Сходу на Захід, незважаючи на злобне шипіння Кремля і саботаж "вірних ленінців" з 5-ї колони. Я почав забувати про його послідовність - тремтіння перед Путіним та відданість Гундяєву; про надувні кульки у Верховній Раді, про згоду на призначення міністром Табачника, про невизнання Голодомору геноцидом, про садистське лупцювання в стінах парламенту Олеся Донія за "російський" Севастополь, про прикормлення вищих судів, про закон про мови, про фальсифікацію парламентських і місцевих виборів, про тотальне засилля донецьких "спеців" у всі ключові крісла.

Прикро, що я помилився. На днях переконався, що послідовність в ньому перемогла, бо хтось навіяв у його вуха таке, що заглушило почуте від кожного. В мене тліла надія, що Гарант не зможе проковтнути й принизливі образи від північного сусіда, особливо ту, коли Путін вимусив весь український владний бомонд годинами чекати в Ялті, поки він вирішував більш важливі "державні" справи на зустрічі з байкерами. Памятаю, як в січні 2009 року екс-офіцер КДБ затримався на дві години, чим вимусив Тимошенко нервувати, а потім повіз її, для поважності, до Медведєва. Провокація вдалася. Знервована Юля Володимирівна серед ночі підписала незаповнений аркуш газової угоди (читав у ЗМІ - в неадекватному стані. Вірю - в нормальному стані таке не підписують)... Та Янукович поступив толерантно - на хамство російського Президента прилюдно не зреагував.

В чому ж тоді причина його "послідовності"? Невже в минулому, яке для громадян туманне, як сузіря Андромеди? А може праві депутати парламенту Григорій Омельченко і Володимир Яворівський (і не тільки), які стверджують, що Янукович, щоб уникнути чергової судимості за насильництво, був вимушений на початку 70 -х років піти на співпрацю з органами, які потім направляли його життєвий шлях?

Неочікувані наслідки останніх таємних переговорів з Путіним переконують мене в тому, що ФСБ накопило на Януковича компромату по самі вуха...І тільки страх за наслідки заздалегідь спланованих провокацій всесильного КДБ-ФСБ може затьмарити розум і здоровий глузд. І всеж!.. Якщо Янукович підніметься над своїм хамеленним оточенням, забуде про "послідовність", не осоромить європейську спільноту (по - змовницьки водив її за ніс), почує переконливу більшість громадян своєї країни та виконає свій конституційний обовязок - поставить підпис під угодою у Вільнюсі, - то я обовязково віддам за нього свій голос на прзидентських виборах! І переконуватиму в цьому кожного!

А якщо ....? Знаю, що досвідченим підрахуям мій голос не завадить та відчуваю, що люди проклянуть весь його рід.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.