УКРАЇНСЬКИЙ АРМАГЕДДОН. День 10-й.

23 листопада 2013, 15:03
Власник сторінки
журналист. Закончил факультет журналистики Киевского госуниверситета имени Шевченко в 1979 г.
0
123

«Немає тут Бога!» Святий Дмитро

Читаючи щодня інтернет-видання, фізично відчуваєш, як щосекунди, щохвилини, щогодини ми з вами явно і неявно, своїми діями, вчинками, помислами, далекими від Божих заповідей і Совісті, творимо Український армагеддон – частинку світового, від якого залежить доля нашої планети, нашої земної цивілізації. Тож я вирішив вести щоденник Українського армагеддону, відштовхуючись лише від назв інформаційних повідомлень інтернет-видань про Україну. Повірте, це – жах. І якщо не замислимося, не одумаємося, не змінимося – і Україна опиниться рано чи пізно у світовому катаклізмі. 

«Немає тут Бога!»

Святий Дмитро

Азаров предложил европейцам скинуться и погасить долги Тимошенко (Час Пик) "400 тыс. украинцев могут остаться без работы из-за санкций РФ", - Азаров (Online.ua) Українців очікують нові штрафи і побори (Агравері) В Україні поменшало молокозаводів (Expres.ua) Почему Пенсионный фонд полностью сел на мель и кто в этом виноват (AgriNEWS) В Закарпатье поезд протаранил автомобиль с людьми (Подробности) И.о замглавы Федерации профсоюзов Украины задержан за хищения имущества (Украина криминальная) Тюремники назвали 13 винних у загибелі ув'язнених у Сімферопольській колонії (INTV) Мужчина осужден на 6 лет за избиение беременной женщины (Криминал.TV) Зеленка заборонена законом (Наша мама) На Сході шукають "неп’яних і охайних" тітушків для провокацій на Євромайдані (Тиждень.ua) Меркель хочет обсудить с Путиным Украину (Подробности) Азаров: піду у відставку, якщо сказав хоч слово неправди про Асоціацію з ЄС (Гал-info) Завтра у Сімферополі мітингуватимуть прибічники і противники євроінтеграції (УНН) З привітом із Росії: Жириновський облаяв Януковича і зажадав нового Ющенка (ПіК) Евромайдан распространился по всему миру – украинцы протестуют против приостановки евроинтеграции (News-Smi.ru) Асоціація з ЄС збагатила б територіальні громади у 18 раз -експерт (7 Днів.ua) Україну принизили в черговий раз (Економіст) Fitch підтвердив негативний прогноз рейтинга України (4post.com.ua) Фюле опроверг все данные Азарова о финпомощи ЕС Украине (Сегодня.ua) 93% украинских предприятий нарушают трудовое законодательство (Domik.net)Извращенец, по молчаливому согласию матери, с шести лет насиловал девочку (Гипотеза.net) 23-річний самогубець вистрибнув з вікна київського офісу (Gazeta.ua) У Львові водій автомобіля не пропустив на «зебрі» пішохода (Гал-info) Американский эксперт: Все уже устали от Украины (Пульс Киева) Журналісти після Мовчазного маршу нагадали Януковичу, що тиск на них зростає (Тиждень.ua) Відмова від Асоціації загрожує Україні фінансовим колапсом (7 Днів.ua) Кому ждать повышения выплат (Пульс Киева) Экономист заявил, что Европе интересны украинские товары (Главред) У Януковича допускают, что теперь Россия смилостивится над «Рошеном» (Главком) На Дніпропетровщині чоловік шість років примушував падчерку до орального сексу (ТСН.ua) Юнак вистрибнув з вікна офісу просто в обідню перерву (Під прицілом) У вірменському аеропорту помер 37-річний українець (Вголос) Мужчина получил 6 лет тюрьмы за избиение беременной женщины (Подробности) Автоугоны: страдают даже первые лица МВД (Контракты) Украинский город собрался в ЕС без остальной страны (Индустриалка) Фарион: Эти собаки скоро скажут, что львовский аэропорт нужно закрыть (Главком) Львів позбавив спортивні школи видатків на електрику і комуналку (Expres.ua) Корупцію в Україні незабаром буде подолано (Економіст)...

Ось так. Не більше і не менше. Буде подолано – і крапка. Запам’ятаймо цей історичний день, коли нас усіх так обнадіяли, - 23.11. 13! Аби НЕЗАБАРОМ спитати... Хоча... «свежо предание, но верится с трудом».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.