У Кличка продовження сексуальної революції?

21 листопада 2013, 20:37
Власник сторінки
0
127
У Кличка продовження сексуальної революції?

Поки наші опозиційні партії створюють вид, що намагаються вирішити питання звільнення Тимошенко, представники партії «УДАР» приїзд закордонних контролерів використовують для вирішення власних проблем.

Народний депутат В.Куренний, який на початку жовтня направив листа на адресу В.Кличка щодо утисків на сексуальному підґрунті з боку «групи» заступника голови партії А.Палатного (В.Іщенка, М.Паламарчука та інших), але так і не отримавши будь-якої реакції з боку «провідного лідера європейської партії», вирішив звернутися до керівників Моніторингової місії Європейського парламенту в Україні П.Кокса та О.Квасьневського.

Нас же цікавить: чому В.Кличко не бажає підтримати В.Куренного? Можливо тому, що у першу чергу це відштовхне значну частину виборців українців чоловічої статті, які завжди асоціюють В.Кличка з людиною правильних «пацанських» принципів.
Та й інша сторона медалі – це все ж таки рідний кум, а не якийсь там запроданець, який встиг продати не одну політичну силу та змінити свої погляди по декілька разів за своє політичне життя.
А з Європою можна і потім домовитись тим більше, що рідний брат Володимир в цьому завжди допоможе. Надасть приклад своїм вільним статевим життям та тісною дружбою з провідними політиками-геями Німеччини, такими як Гідо Вестервелле.
Інше питання: чи будуть європейські захисники прав ув’язненої Ю.Тимошенко так само завзято захищати права гея В.Куренного?
Я думаю, що ні. Тому що прийдеться конфліктувати з В.Кличко, а в цій ситуації звільнення Тимошенко одне з головних завдань Моніторингової місії. А якийсь там депутат, якого періодично сексуально ображають, при цьому ж свої колеги, це вже зовсім інша річ. Та й зменшувати рейтинг В.Кличка перед суспільством публічно Європейські емісари навряд чи будуть.

Ось виникає у нас, як завжди, система подвійних стандартів, яку ще з часів В.Ющенка Європа та США активно застосовують до України.
А що ж до В.Куренного, то йому залишається лише сподіватись на те, що передвиборча президентська кампанія завершиться і Європа стане на його захист або терміново змінювати (як завжди, коли його політичні колеги дізнаються про сексуальну орієнтацію) чергову фракцію та партію.
Є і інший варіант провести сексуальну революцію в партії і привернути (фізично або морально) А.Палатного та всю його групу на свій бік.
Так що чекаємо подальшого розвитку подій та реакції П.Кокса та О.Квасневського, можливо, вони нас чимось здивують!

http://cjour.net/post/67635629907
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.