ТЕРМІНОВО! До уваги вкладників «Всеукраїнського народного кредитного товариства»

14 січня 2011, 13:24
Власник сторінки
психолог, ПР менеджер
0
1542

30 грудня 2010 року Господарський суд Одеської області Ухвалою від 17 листопада 2010 року у справі № 32/124-10-4879 порушив провадження по справі про банкрутство Кредитної спілки «Всеукраїнське народне кредитне товариство».

30 грудня 2010 року Господарський суд Одеської області Ухвалою від 17 листопада 2010 року у справі № 32/124-10-4879 порушив провадження по справі про банкрутство Кредитної спілки «Всеукраїнське народне кредитне товариство».

Розпорядником майна призначено Ратушного Андрія Івановича (адреса для листування: 65062, м. Одеса, а/с 22).

Фактичне місцезнаходження  кредитної спілки: м. Одеса, вул. Мала Арнаутська 88-а, офіс 307.

Згідно ч.1 ст.14 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» - Кредитори у місячний строк з дня опублікування в офіційному друкованому органі оголошення про порушення справи про банкрутство подають в господарський суд письмові заяви про грошові вимоги до боржника, а також документи, що їх підтверджують.

До 30 січня 2011 року, якщо Ви є вкладником кредитної спілки «Всеукраїнське народне кредитне товариство», необхідно: надіслати заяву про визнання Вас кредитором у справі про банкрутство до:

1.      Господарського суду Одеської області,

2.      Розпоряднику майна,

3.    Голові Кредитної спілки «Всеукраїнське народне кредитне товариство».

До заяви потрібно додати копію договору та копії квитанцій про сплату державного мита та витрат на інформаційно-технічне забезпечення.

Поспішайте, відповідно до Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» після спливу місячного терміну,  вимоги кредиторів вважаються погашеними.

Якщо у Вас є додаткові запитання Ви можете звертатись до юристів Всеукраїнської громадської організації "Захисту прав споживачів фінансових послуг" за телефоном у Києві (044) 501-01-87. Консультація - безкоштовна. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.