Поттеризація всієї України

15 лютого 2011, 13:07
Власник сторінки
журналист. Закончил факультет журналистики Киевского госуниверситета имени Шевченко в 1979 г.
0
430

Ура! Ми - перші! І у нас - найбільший... тираж перекладеного "Гаррі Поттера".

Можемо привітати українське книговидавництво: за один тиждень обсяг україномовного книгодрукування зріс майже на півтора мільйони томів! І це  завдяки тому, що ми на три тижні раніше від росіян, клято працюючи днями і ночами, переклали і видали у супер обгортці останню (якби ж то!) книгу пригод всесвітньовідомого американського хлопчика. Яке досягнення! Який успіх вітчизняного книгодрукування! Про які там шкільні підручники, без яких не можуть вчитися наші діти, мова?! Про яку там недовидану БУЛ (Бібліотеку української літератури) у 80-ти обіцяних томах йдеться?! Про які там подібні тиражі творів наших класиків, героїчних подвижників Українського Слова - Стуса, Симоненка, Ліни Костенко... - можна говорити?! Тим паче на 20-му році Незалежності... А тим часом Кулішівський Мина Мазайло продовжує свою переможну ходу до вершин української політики і державної влади, вперто не бажаючи розмовляти своєю рідною "мужичою" мовою і вимагаючи для російської статусу другої державної на, й без того століттями зрусійщеній, Україні.

Незалежність по-сучасному у нас це - демократизація олігархів, корупціонізація влади плюс поттеризація всієї України. З чим себе і привітаємо...

 

Василь АЛЄКСЄЄВ

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.