Ода Януковичу

22 лютого 2011, 15:17
Власник сторінки
коммерческий работник
0
606

в прозі


Ні, хлопці і дівчатка, що не кажіть, а Президент у нас - чувак що треба! Він все вірно розумію, дарма що його оточують бездарі, неучі і йолопи, які не розуміють лінію партії...

Тай йолоп Тігіпко весь час утискає пенсіонерів, провадить пенсійну реформу, сутність якої дуже реформістська - просто зменшити пенсійні виплати як за рахунок зменшення кількості пенсіонерів, так і за рахунок зменшення ставок пенсій.

Але Президент хоробро виступив сьогодні проти цієї ганебної політики і доручив Кабміну "істотно підвищити пенсію до кінця року".

Вже рік тупий кабмін носиться з автоматичним відшкодуванням ПДВ експортерам, але з нашим Президентом такі ігри не пройдуть! Він доручив в найкоротші строки в два рази зменшити період відшкодування ПДВ (цікаво, як це в два рази, коли деяким експортерам ні разу не відшкодовували ще ПДВ грошима, але то інша розмова, головне що Президент турбується і не забуває).

До Президента навіть дійшли чутки (хоча деякі безсоромні можновладці перешкоджали процесу ознайомлення пана Президента з фактами, що в "деяких регіонах" (Донецьк і Донецька обл.) чомусь стали закривати українські школи... Президент дізнався таки, і НЕГАЙНО втрутився в цей ганебний процес, доручивши Табачнику і Азарову терміново розібратись і доповісти! Це дуже рішучий крок! І виконавці обрані такі, які без сумніву з цією проблемою впораються!

Так що живемо ми в країні, де Президент - цукерка, але з оточенням, владою на місцях йому не пощастило. І справді, не можна цим людям довіряти, треба всю владу в країні делегувати виключно президенту, а потім забезпечити спадковість цієї влади...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.