Аматорська політаналітика

24 лютого 2011, 14:24
Власник сторінки
коммерческий работник
0
1307

Ваші прогнози?


Наприкінці 10-го року, коли почали підбивати перші підсумки головування ПР і Януковича, коли з"явились конституційний перегляд (переворот), якісь мутні результати домовленостей по газу на тлі поразки за Чорноморський флот, проекти податкового кодексу і Майдан-2, підвищення цін на газ для населення, подальший економічний спад, проект "пенсійної" реформи ну і так далі, - тоді була об"явлена ідея про те, щоб не тільки "покращувати" життя пересічного українця, але і "переконувати його в тому, що йому стало жити легше". Про це епохальне рішення було об"явлено на черговому засіданні Кабміну самим Азаровим і був даний термін виконання - початок другого півріччя 11 року.
І до цього регіонали співали, що все буде добре, а після того засідання Кабміну так взагалі аж оскаженіли: все класно та й все класно. Якщо десь щось і погано, так це тільки тому або вам так здалося, або невірні дані, або тимчасово. Тому що все буде зашибісь. Причому приймаються заходи, які ніяк не можуть призвести до економічного позитиву: збільшується адміністративний прес на бізнес, знову бізнес вибивається в нелегальну площину, по малому бізнесу взагалі нанесли такий удар, що зараз черги в податкову на закриття (за даними мого знайомого з податкової).

І хоча установка Азаровим на "хвіст пістолетом" всім регіоналам дана і ті змушені її виконувати, дійсність вносить свої коригування. Вже зараз, коли до "другої половини півріччя" (дня настання повного розуміння народом України кльовості і гарненькості Азарова і ПР) залишилось чотири місяці, більшість регіоналів з"їжджає на те, що покращання буде все ж таки слід очикувати "десь через рік або шось таке". Але рік пройде швидко, і що тоді?

Як буде виглядати PR-стратегія ПР через рік? На що вона буде опиратися? Які козли відпущення в неї плануються? За рахунок чого будуть лататися дірки? Цікава думка всіх.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.