Заборонити!

10 березня 2011, 12:16
Власник сторінки
Оператор механічних гноєрозкидачів
0
1027

Груп з вокалістками в київських кабаках не має бути!

Всі кавер-групи з жіночим вокалом слід заборонити законом. Я в цьому впевнений так само, як і в тому, що азаровські казки про зрастання ВВП — для тупих. Всі ці групки абсолютно нецікаві, пусті і викликають нудьгу. Всі вони схожи одна на одну, як близнючки Ольсен.
Я можу передбачити репертуар таких банд відсотків на 90. Тупа сучасна жіноча попса, розбавлена заїждженими до несхочу хітами 70-х та класикою совкової естради. При цьому кожна така групка впевнена в свої унікальності. Коли я бачу на сцені кавер групу з жіночкою за мікрофонною стійкою, мені хочеться блювати. Не рятують навіть британські елі.
А колись були досить пристойні групи... наприклад, давно почивша в бозі "Foxy Mama". Щоправда, вокалістів там було двоє — дівчина і хлопець, і грали вони зовсім інше: блюзи, рок, джаз та кантрі.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.