Україна космічна: імітація польоту "молодої команди" Космовецького до планети Правосуддя триває.

01 квітня 2011, 09:39
Власник сторінки
Головний редактор політичного порталу і газети Тарасова ПРАВДА
0
697

Сьогодні вже нікого не здивуєш фактами дерибану державної власності, однак розподіл «київського торту» досягнув справді космічних масштабів. Оперативно і систематично «молода команда» Черновецького роками розграбовувала як земельні ділянки, так і комуналь



Більшість і не знає, як там зараз Космовецькому на орбіті. Льоня дуже швидко навчився робити ресурси Києва вільно літаючими, а невдовзі до процесу долучилися і наближені до нього «товариші». Згодом «польоти в космос» стали майже буденною справою, рутиною роботи Київської Ради.


Славу поборника обдертого Києва прийняв на себе голова КМДА О. Попов, який представляє Партію Регіонів у міській владі. Днями на сесії Київської Ради він виступив з палкими заявами.
Загалом, за даними О.Попова, кияни втратили 34% від загальної площі парків, скверів, лісів. Крім того, у цей же період, повідомив голова КМДА, низка терміново створених кооперативів безкоштовно отримала у власність понад 360 га резервних земель на житловому масиві Троєщина, передбачених для винесення промислових зон із центру міста. 5 тисяч квадратних метрів приміщень у центрі Києва вилучено з врахуванням ціни, яку заявив сам інвестор. Ціна продажу нерухомості була зухвало низькою. Наприклад, житловий будинок на самісінькому Майдані незалежності був оцінений за ціною 350 доларів за метр квадратний
За його словами, найбільшим покупцем комунальних активів стала компанія \"Новий регіон\". На неї розписано придбання \"Київміськбуду\", \"Київгазу\", \"Київводоканалу\", \"Київхімволокно Компанію \"Новий регіон\" пов\'язують із В\'ячеславом Супруненком, зятем Леоніда Черновецького, який зараз переховується в Італії.
«Київміськбуд\" був проданий за ціною, що в 36 разів нижче ринкової. \"Продані за безцінь автобусні парки, гаражі \"Київводоканалу\", комунальні аптеки, центральні поліклініки Солом\'янського та Шевченківського району, наркологічна клінічна лікарня, туберкульозний дитячий санаторій\", \"Є випадки, коли навіть приміщення, де знаходились правоохоронні органи, були вилучені без їхньої згоди\", - повідомив Попов. За його словами, з четвертого кварталу 2008 року не проводилося жодного конкурсу на оренду. А 53% площ в оренду передано на пільгових підставах.
Збитки від земельного дерибану «молодої команди» космонавта №1 складають близько 70 мільярдів гривень.
Олександр Попов закликав влаштувати перевибори в Київської Ради: «Деякі керівники Київради та КМДА не мають права обіймати посади, і повинні бути притягнені до кримінальної відповідальності Треба повернути киянам вилучене майно, і покарати винних. Не стрілочників, а тих, хто організовував цю грандіозну аферу і отримав надзвичайно вартісні майнові активи\", - заявив Попов. Однак депутати залишилися в позі релаксу і назвали виступ голови адміністрації «слабеньким», вважаючи подібну «активність» лише черговою імітацією боротьби з корупцією: ніяких відставок не буде навіть з боку КМДА.
Черновецький опинився десь на орбіті політичних подій, на його столичній епосі поставили крапку, а за функціональністю більше нагадує англійську королеву. Однак шанси Попова на виборах мізерні, рейтинг «регіоналів» безупинно падає, а голова адміністрації може асоціюється киянам тільки як черговий васал донецького бандугрупування. Партія Регіонів уже достатньо проявила себе у вигляді підвищення цін та розквітом корупції. А нового космонавта «регіонали» ще не спекли. Адже спорожнілі місця можуть швидко зайняти прибічники Кличка і Тимошенко. Тоді великий куш просто вирвуть з жадібних біло-блакитних рук.
Так, блок Космовецького не комплексує і готується до участі у парламентських виборах. Вони досі вважають себе киянами. «Молода команда» навіть не збирається віддавати награбоване. «Ця позиція не зовсім правильна. Позиція все повернути» - заявляє голова фракції в Київраді Денис Комарницький. Він планує зосередитися на вилученні коштів з міського бюджету і підняттям тарифів. Не все ще вкрадено, багато ще можливостей. Забути все і зайнятися бабусями! Вони сумують по довгій розлуці. Відомо, що Комарницький пов`язаний з компанією «Фондовий союз «Україна»», а сама компанія підконтрольна зятю мера Черновецького.
Не збирається подавати у відставку і секретар Київради Олесь Довгий (оскільки Леонід Черновецький багато років ігнорує цю роботу фактично Київрадою керує Олесь Довгий.) Адже дозвіл на розробку землевпорядної документації, в порушення Земельного кодексу України, міг бути наданий одноосібно секретарем Київради або міським головою\". Як то кажуть, морду цеглою: «Я вважаю, що сьогодні у нас цілком нормальна робоча обстановка». Дядька звинувачують у масштабних розкраданнях, а він вважає, що нічого незвичайного, не звикати йому.
Київська Рада сьогодні – це злочинний орган, це угрупування злочинців. Чому ми не бачимо у залі суду, ба, навіть на допитах у прокуратурі, майже «екс» мера Леоніда Черновецького і чільних членів його «молодої команди»? Чи відповідатимуть за мародерство і осквернення столиці Супруненко, Довгий, Комарницький?.. Є підписи Черновецького на всіх рішеннях Київради. Є факти системного заниження вартості об’єктів, є документи, оформлені заднім числом, є фірми, банки, газети... афілійовані із замовниками, які здійснили сотні незаконних оборудок. Є десятки людей, готових говорити.
Владі, для якій Леонід Черновецький був відданим союзником, немає сенсу про щось нагадувати. Кримінальні справи на верхівку навряд з`являться. Полякали космонавтів, пригрозили, і навіть не розігнали. Адже в Україні сьогодні Президент є всесильним і здатен віддавати силовикам прямі накази «карати або милувати».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Черновецький,дерибан
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.