Хто вбив Адама Яхієва? Або Жертва режиму Януковича

07 квітня 2011, 14:22
Власник сторінки
Художник
0
932

«Вазвращєніе в епоху бєзпрєдєла»

Моніторинг ЗМІ 

1. Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко вважає, що вбивство її однопартійця Адама Яхієва, що сталася в ніч на 2 квітня, має не тільки комерційний, а й політичний підтекст. Юлія Тимошенко: «Яхієва вбили за малий бізнес. На форумі читаю: не треба було йти в БЮТ - не вбили б. Страшні часи, страшна логіка ... »

 

2. Вбивство Яхієва може стати не тільки самим гучним замовним вбивством за перший рік роботи В. Януковича, але і символом переділу власності і ринків збуту в Україні.

 

3. Одна з робочих версій - проблеми з бізнесом.

Джерело газети "Сегодня" в МВС сказав, що бізнес-розбирання - одна з ключових версій вбивства, але не виключаються поки та інші. "Нібито незадовго до вбивства Яхієв став банкрутом, не відкидаємо поки політичний і побутової мотиви", - сказали виданню в МВС.

2006 Адам Яхієв розпочав проект будівництва елітного кварталу в м. Кам'янець-Подільський, який місцеві жителі вже встигли охрестити «Подільським Вегасом». На території 15 га. повинні були розташуватися житлові будинки, торговельно-розважальний центр, площею 17 000 кв. м, з трьома кінотеатрами, дитячим котком з штучним покриттям, звичайно - з кафе, барами, клубами за інтересами і торговими площами. Передбачалося також будівництво п'ятизіркового готелю, бізнес-центр, спортивно-оздоровчого комплексу, площею 5000 кв. м, з басейном. Чотири дитячі садочки, паркінгу на понад 700 автомобілів і навіть приватного ліцею. Концепція забудови цього кварталу навіть була затверджена на містобудівній раді та виконкомі Кам'янець-Подільської міської ради як невід'ємна частина генерального плану міста. Загальна вартість проекту - 102 047 000 дол, з яких 8% - кошти власника, 15% - кредитні кошти, 77% - кошти інвесторів. Орієнтовний прибуток власника від реалізації проекту повинен скласти до 20%.

Існує версія, що саме цей грандіозний проект і став фатальним для Адама Яхієва. Як повідомляє джерело одного з банків, під це будівництво було взято величезні кредити, за якими не проводилися платежі з боку позичальника.

http://ye.ua/news/news_4416.html

http://ye.ua/blog/post.php?id=116

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.