Довідка з податкової.

08 квітня 2011, 21:00
Власник сторінки
ЧП
0
679

==Про дерегуляцію і покращення життя вже сьогодні==

Оскільки працюю з юридичними особами, з 1.04.11 вимушений був перейти на загальну систему оподаткування. Про перехід на яку заздалегідь написав заяву в податкову, здав книгу. Вчора один з контрагентів повідомив, що перерахує належні мені кошти відразу по тому, як отримає від мене копію з податкової про перехід на загальну систему.
Я був "глИбоко переконаний" (с), що таку довідку, чи свідоцтво, я отримаю разом з книгою, як це було при переході на єдиний податок. Виявилось - фіг! Мало того, що мою книгу обліку вже 2 тижні "начальник-не-підписав-приходьте-на-другий-тиждень", так ще й для отимання довідки треба писати ще одну заяву. І чекати ще 10 днів. Зато, "Може-ви-підпишитесь-на податковий-вісник?"
Ну і хто вони після цього? Ви ж "Гарнюні" знали, що практично всі, хто переходили на загальну систему будуть мати потребу у такій довідці. Чому її не видавати автоматично?
Дерегуляція бізнесу - повним ходом!
Гандурас!!!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.