Старт нової королеви Української політики. Королевська замість Тимошенко – коней на переправі міняют!

14 квітня 2011, 12:21
Власник сторінки
Головний редактор політичного порталу і газети Тарасова ПРАВДА
0
1102

В Україні дозріла нова політична бжоломатка, і от - новостворений рій заявив своє «Вперед» та розпочав будувати власне гніздо. Які ж політичні бачення такої автозаміни від опозиції для народу, які спокуси і перспективи від Наталі Королевської чекати.


Регіонали не перший рік намагаються переманити депутата Королевську на свою сторону, однак ці спроби зазвичай обмежуються лише припущеннями Чечетова і інших блакитних мрійників. Це політик, якого важко підкупити і затушкувати в ПР, так як Наталя і сама при фінансах, і в принципі являється однією із спонсорів БЮТ.

Сильна красива жінка, яка розбирається в економіці. Її політичні гасла не хитрі  - дієздатна економіка і соціальна політика. Однак перші спроби долучитися «как би невзначай» до Майдану одразу висміяли у ЗМІ. Що ж вона втиснулася поміж підприємців малого та середнього бізнесу? Під «свою» косить? Наталя Королевська – досить пристойний мільйонер. Тоді «альтернативна леді» вилізла на перший у колоні автомобіль автомобільного майдану, і почала там щось викрикувати мов комуністка-активістка. Не звикла вона до таких польовий умов. Так для Юлії Тимошенко навіть верхом на вантажній машині вдавалося зберегти заворожуючий шарм і тендітність. Правда спроби екс-прем`єрка очолити Податковий майдан провалилися. А для опозиції негоже стояти осторонь, інакше ж пропадуть, втратять народну підтримку. А вибори все ближче, у головного кандидата Тимошенко – шансів на них потрапити все менше.

Тепер Королевська  стрімко завойовує позиції: очолила Народну колегію, представляє акцію «Вперед» у парламенті й  продовжуватиме свою супер-піар-акцію на протязі року. Адже від Весняного маршу протесту «Вперед» переходять до «Літньої самоорганізації» і «Осіннього наступу», а далі планують обурені громадяни «Всеукраїнський щит Свободи» (зимовий?). Довгостроковий план, мало оптимізму. В такий термін може статися і землетрус, і Митний союз, і ще багато різного цікавого. От тільки одного не станеться – «Народних реформ», не очікуюють від Яника якої-небудь реакції. Чи ж бо думають задавити його як блоху постійними вимогами?

Тим часом в Україні затягують пояси все тугіше, і вже не на звичному місці, а на шиї. Так нещодавно Юлія Тимошенко отримала третє запрошення до в`язниці, у вигляді, на перший погляд, роздутої справи про газові угоди з Путіном. Цього разу у владу не дотрималися вже ніякої послідовності. Адже спершу були лицемірні заявки Азарова в теле ефірі, далі – шизофренічні фантазії Богословської на тому ж першому національному, і її ж авторська комісія, яка мала звітувати про свої дослідження у травні. Але ж ні, до травня не дочекалися.  Видно щось таки стимулює ГПУ по-швидше прикінчити «газову принцесу». Лідер БЮТ цей стимул для себе вловила одразу. Це Митний союз мариться Януковичу, швидше навіть «загрожує»: тисне на потилицю суворий погляд Москви. Події в цьому напрямку рухаються мов сніжний ком: регулярні відкати Росії, Мунтіяновська маячня про якісь можливі знижки на газ від Росії, близький візит Володимира Путіна, який вже нагадує приїзд батюшки царя у волості. Легкі загравання із Заходом ніяк не рівня до тягучого танго з Росією.

Мовчить Тимошенко, чи виголошує в агонії – тільки хвилі по воді. Однак її цілеспрямовано прагнуть усунути. Її голос усе ж якась відчутна альтернатива совковим Азаровським звітам. Тимошенко подає свою версію дій регіоналів: екс-прем`єр уклав такі згубні для України газові угоди, що європейські перспективи прийдеться відкласти на колись, і впасти на коліна перед Москвою. Першим чином – Митний союз, хоча невідома, як він тут нам допоможе з газом. Адже нещодавно  Путін заявив, що Україна й Росія ні про які ціноутворення на газ не вела переговорів, Москву влаштовують і попередні тимошенківські домовленості. Вибіркова амнезія, Володя – а як же харківські переговори і обіцяні знижки на газ? Просто волосся дибки стає від перспектив співпраці з таким удавом.

Джерело: Тарас Чорноіван ТАРАСОВА ПРАВДА WWW.TARAS-UA.COM


http://taras-ua.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=6752:Start_novo%D1%97_korolevi_Ukra%D1%97nsko%D1%97_pol%D1%96tiki__Korolevska_zam%D1%96st_Timoshenko___koneij_na_pereprav%D1%96_m%D1%96niajut_&Itemid=135

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,Королевська,Митний союз
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.