Танці «медвэдэй».Весняні ігрища з Росією можуть завершитися кривавим безсезонним бенкетом на Україні.

26 квітня 2011, 06:25
Власник сторінки
Головний редактор політичного порталу і газети Тарасова ПРАВДА
0
527

Медведєв станцював під «Американ Бой» - Росія завмерла у замилуванні. Молоді росіянки одразу порівняли свого президента з власними татами. Словом, приглянувся він народові Росії. Кажуть тепер і на вибори балотуватися буде разом з Путіном.


Головні вепс і єрзя Росії у передчутті нового формату взаємовідносин Україна-Росія. Що ж з того всього вийде - невідомо. Однозначно налагодження відносин відбувається напружено, під шумок принизливих для України вчинків Росії. Так щоб потроху вже звикали до «ведмежих послуг» братнього народу.



Криваві прапори СРСР – це вам не просто шмаття і данина ветеранам. Це бережливо пригріті цінності авторитаризму і сталінського підходу до державного правління. Це білі прапори суверенітету України виставлені перед Росією. Дурному ясно, що ветеранам така данина від Януковича до одного місця, тоді коли кожен пенсіонер ґрунтовно відчув на собі «нову якість життя». Їм ті прапори як мертвому припарка. Хоча може вихідцям з СРСР і подобається: ностальгія за часами, коли об тебе ноги витерти можуть і останню копійку відберуть.

Певно кожен український мазохіст відчув кайф від заяви Путіна про нікчемну роль України у перемозі в Другій світовій війні. В майбутньому чекаємо свіжих ідей від Путіна. Нещодавно «братня держава» уже привласнила собі українського колобка і курочку рябу, назвавши цих казкових персонажів корінними російськими персонажами. Який сором, нагла і безсоромна крадіжка народних цінностей! Відомо, що навіть самого слова «коло» ніколи не існувало в російській мові. Або просто тьма у головах російських дослідників. Ми то ще можемо щось соображати, а от Росія свій народ оболванює систематично і у глобальному масштабі. Лише ті представники братнього народу, які вирвалися з Росії до України і мають краплю інтелекту, тепер зі сторони можуть адекватно ситуацію прокоментувати. І коментують куди краще, ніж сам українські «експерти». Не затягнеш уже їх назад, для свідомих громадян Росії Україна - взагалі рай і демократія. А українець же навпаки прагне в обійми владного сусіда. Чи принаймні відтворити російський варіант державного устрою.

Для Януковича становище російського президента – об`єкт заздрощів. Однак як довго ентузіаст Віктор Федорович буде відмазуватись від Митного союзу і зберігати видимість «потепління відносин з Росією»? Путін альтернатив не надає. У нього жорстка вимога вступу України в Митний союз, а далі – в ЄЕП.

Ціна «блакитного палива» для України вища ніж для європейських країн і це 100% інструмент тиску. Дивно, як міністрам і Януковичу вдається не моргнувши оком брехати і приховувати від населення свої махінації переговорів з Росією і прямий курс у цю чорну діру.

Хотілось би нашому Президентові якось вигідно розібратися з Росією. От тільки не знає як. За словами Тимошенко, Янукович сам заплутався у тих векторах, стратегіях, в той час, як поняття зеленого не має про Митний союз, і що таке ЄЕП, і що таке ЄС. Обидві сторони авторитарні і свою лінію гнуть. І один одного дратують. Тому Януковичу легше з Медведєвим домовлятися. Російський президент й сам тяжіє до Заходу, чого не скажеш про Путіна. І державні інтереси Росії Медведєв не так жорстко відстоює, як би це робив Путін. Поки що Віктор Федорович ще тримає позиції України, та варто йому зробити реальний крок у Митний союз – важко буде повернутися назад.

Отож 26 квітня Дмитрій Медведєв прибуде в Україну разом з Лукашенко спершу до Чорнобиля радіацією подихати, а потім уже разом з Януковичем проведе ділову зустріч у Києві. Що ж вони будуть обговорювати, невже ціни на газ?



Джерело: Чорноіван Тарас \"Тарасова Правда\" www.taras-ua.com

http://taras-ua.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=6982:Tanets%D1%96__medvedeij___Vesnian%D1%96_%D1%96grishha_z_Ros%D1%96%D1%94ju_mozhut_zavershitisia_krivavim_bezsezonnim_banketom_na_Ukra%D1%97n%D1%96_Tanets%D1%96__medvedeij___Vesnian%D1%96_%D1%96grishha_z_Ros%D1%96%D1%94ju_mozhut_zavershitisia_krivavim_bezsezonnim_banketom_na_Ukra%D1%97n%D1%96_&Itemid=135
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.