Громадські організації вимагатимуть «не топтати» їхні успіхи

11 травня 2011, 13:01
Власник сторінки
політик, заступник голови партії Демократичний Альянс
0
423

Акція на підтримку законопроекту 7262-1

12 травня біля входу в Верховну Раду України (вул. М. Грушевського 5) відбудеться протестна акція на підтримку законопроекту 7262-1 «Про громадські організації».

Початок акції о 09:30.

В рамках акції народні депутати топтатимуть успіхи громадських організацій України. Потоптані успіхи активісти організацій відправлять до Ради Європи, з вимогою звернути увагу на порушення права свободи обєднання в Україні.

Акція проводиться в рамках партнерства Новий громадянин та Коаліції громадських організацій з адвокатування законопроекту «Про громадські організації».

 

Довідково.

У 2008 році Європейський суд справ людини визнав українське законодавство таким, що порушує право на обєднання громадян.

У 2010 році ПАРЄ прийняла резолюцію 1755, в якій звернула увагу української влади на необхідність ухвалення нового закону про громадські організації.

У 2011 році Президент підписав Указ №24\2011, в якому визначив важливість прийняття нового закону про громадські організації.

21 квітня 2011 року Верховна Рада не розглянула законопроект 7262-1 «Про громадські організації

Відео про законопроект

http://www.youtube.com/watch?v=jKTun2U6jzk

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.