Борців з бандерівщиною лякає соціальна складова націоналізму.

24 травня 2011, 15:54
Власник сторінки
Політик
0
1012

Бо хто такі антибандерівці?



Антибандерівці - це автори грабіжницького Податкового, рабського Трудового та рейдерського Житлового Кодексів, ідеологи тоталітарної совєцької освіти і шахрайської пенсійної «реформи», відповідальні за владне свавілля та підвищення цін на все і вся.

Це вороги 90% громадян України, яких вони визискують у найрізноманітніші та найбрутальніші способи.

Це окупанти або їхні фізичні та ідейні нащадки, для яких Україна є лише територією для грабунку і знущань.

Повстання проти них – це соціальна складова Націоналістичної Революції, провісником якої був Голова Проводу ОУН Ярослав Стецько. У своїй праці “Без національної революції немає соціяльної” він писав: "Національна революція, з’єдинена з соціяльною, окреслюється коротко: націоналістична революція. І коли хто каже: націоналістична революція, то вже не потребує додавати – соціяльна. Коли хто каже український націоналіст – то це означає національний суспільник-революціонер".

Сьогодні соціальні біди об'єднують всіх українців як на Сході, так і на Заході.  Однак протестам не вистачає політичної складової, потужного національного струменя. Ліві і ліберали його дати не можуть у принципі. Вони або оселилися в обозі олігархів, або взагалі стоять осторонь цих процесів чи імітують їх.

І московській окупаційній адміністрації, і олігархічному капіталу реально заважають лише націоналісти (6% підтримки «Свободи» по всій Україні вже позбавили багатьох українофобів сну). Сьогодні це та політична сила, яка здатна спрямувати соціальний бунт в революційне русло. А вже національна і водночас соціальна революція, тобто революція націоналістична, змете всю антиукраїнську мерзоту.

Українофоби це добре усвідомлюють, тому й лають Бандеру. Бо саме з цим ім’ям прийде кінець їхньому брутальному пануванню над українцями. Бо Бандера - це символ національного і соціального визволення української Нації. Наш бойовий символ.

Довідка. Праця Ярослава Стецька "Дві революції" (http://www.zhytomyr.svoboda.org.ua/dopysy/dopysy/000506/) стала ідеологічною основою діяльності "Свободи" - соціального націоналізму.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: ОУН,ВО "Свобода",націоналізм,українофобія,соціальний націоналізм,окупанти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.