Ліберасти - криптосталіністи

17 травня 2011, 07:16
Власник сторінки
Політик
0
843

або Чому українофоби і ліберасти так накинулись на "Свободу" за події 9-го травня у Львові.

Всі ці так звані "галицькі інтелектуали", всі ці грицаки-возняки насправді криптосталіністи. Своїми розумуваннями вони лише приховують власну капітуляцію перед демонізованим ними ж сталінізмом (що для України є лише большевицькою формою московської окупації).

Ось феєрична фраза Грицака щодо національних інтересів України у 2-ій світовій війні, які, виявляється, були на стороні Сталіна (!!!) - http://www.istpravda.com.ua/columns/2011/05/7/37986/:

"Не маю сумніву, що якби перемогли німці, втрати були би не тільки більшими - правдоподібно, українська нація як нація "унтерменшів" взагалі перестала би існувати. Якщо говорити у категоріях нації, то немає сумніву, що національні інтереси України були на стороні Сталіна - й Кремль був єдиним серед воюючих сторін, хто активно й вправно грав "українською картою".

Наголошую, це не українофоб Табачнік, це "ліберал" Грицак, який нібито не так жорстко детермінований російським імперським дискурсом, а отже міг би говорити й про УПА, і навіть про західних альянтів. Міг, але не став, бо, очевидно, кожен лібераст є прихованим сталіністом, що й об'єднує їх з українофобами різних мастей.

Це пояснює, чому українофоби і ліберасти так накинулись на "Свободу" за події 9-го травня у Львові. Бо "Свобода" посягнула на святе для них - на сталінізм, "Свобода" стала проти московсько-большевицької окупації, в які б одежі вона не рядилась - НКВД чи Красної армії.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: українофобія,сталінізм,ліберасти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.