Чиновника - ближче до народу!!!

08 червня 2011, 12:32
Власник сторінки
коммерческий работник
0
474

між небом і землею


Чиновники, депутати різних рівнів, міністри і заступники з портфелями і ні, радники штатні і ні, начальники відомств і комісій на мерсах і ні... Всі ми хочемо стати до вас, люди наші нещасні, трохи ближче. Ви не повірите, але не всі з нас можуть спокійно спостерігати як вам там внизу важко... Власне, принаймні я не можу. Я так хочу вам допомогти! Так хочу висловити ветерану свою особисту депутатську повагу, так хочу хлопчика поцілувати в пупочок, вибити з цих злодіїв трохи грошей, щоб коли набіжить трохи хмаринок нишком скинути їх вам...

Але, чорт забирай, ви теж не завжди справедливі до нас! Ображаєте, лаєте, погрожуєте. Не всі пагані, є такі як я! І у мене є до вас пропозиція. Некомерційна, вважайте собі за певного чину промоцію... Так ось: я виступлю в ролі посередника між вами, плебосом, і нами... людьми. Я вивчу якими ви хочете нас бачити, розкашу всю правду-матінку про вас нашим і напевно вже скоро стане трохи більше таких як я.

Запишіть, будьте ласкаві, банківські реквізити моєї посередницької контори....
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.