Вступлю в партію, і на пиво!

17 червня 2011, 15:12
Власник сторінки
Понт Аксінський
0
14

Як можна здорово себе продати, щоб щось купити

Якось не перестаю дивуватися винахідливості політтехнологів. Цікаво так діє Партія Регіонів... Ні, вибачте, партія "Молоді Регіонали". Якщо ви молодий (невідомо, які обмеження за віком), то вступайте в партію і буде покращення вже сьогодні. Ні, дійсно вже сьогодні, і дійсно покращення. Кожен, хто вступить в партію, отримує дисконтну карту зі знижками від 5% до 50%! Цією картою можна розраховуватися в широкій мережі магазинів, кафе... Та що там дрібно брати - в пивбарах, нічних клубах, на автомийках і навіть в елітному салоні краси, де стрижка коштує від 200 до 500 грн. Економія відчутня.
При цьому, абсолютно нецікаво, який ваш інтелектуальний рівень, що ви знаєте про політику, життя і т.д. Просто приходь і отримуй! Так все продумано, корпоративно...

Як думаєте, наскільки це все "весело" з етичної, з моральної точки зору? І наскільки воно відрізняється від передвиборчої роздачі по 100 грн. або по кульку гречки?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Партія регіонів
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.