Війни майбутнього.

30 червня 2011, 20:02
Власник сторінки
хакер, каратель
0
1379

Чи можлива перемога в ядерній війні?

Протягом всьго часу існування, людство вело війни.

Це не природа людини, це суть природи.

Сьогодні ми спостерігаємо близько 4 маштабних війн. Громадянські в Сомалі та Лівії, та війни США з Іраком і Авганістаном.

Нещодавно війни пройшли не далеко від нас у Грузії, Молдові та на півдні Росії у Чечні.

Все це доводить що війни будуть тривати і надалі. Не так далекий той час коли війна почнеться між великими державами. Це буде залежати від розвитку технологій, зокрема від розвитку систем ПРО. США вже активно розбудовує таку систему. Намагаються не відставати в цьому намрямку Індія, Ізраіль, Китай та Росія, надалі цей перелік буде зростати. 

Світ все більше витрачає на озброєння, зростають армії, існує купа невирішених протирічь, Європа впала в демографічну кризу, США в економічну, шводки зростає Китай та Індія, вбачається новий центр в Аравії . Чи довго буде відносна тиша?

Чим це загрожує Україні, яка має бути в нас стратегія? Досить скорочувати армію, необхідна повна модернізація. 

Рано чи пізно десь почнеться тотальна війна з використанням всіх видів зброї, якщо це буде в нашій частині світу ми маємо бути готові. Ми маємо перемогти!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: майбутнє,війна,світ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.