Топлес блог :)

08 липня 2011, 14:36
Власник сторінки
коммерческий работник
0
472

про наших сучасників

Наші сучасники. Серед них є герої, є антигерої.

Навіть тут, після коротенької пробіжки по блогах і новинах, можна їх виявити, спробувати усвідомити, осягнути, збагнути...

Отже, приклад антигероя. Навіть антигероїні. Звичайно Тимошенко. Зараз ФрідомХауз каже, що справа Тимошенко перекриває для України Євроатлантичний інтеграційний шлях. Ну скажіть, ну не с...ка? Могла ж, могла спокійно сісти собі років на 12 без галасу, криків тощо, - було б все ОК, Україна і надалі б рухалась до членства в ЄС, а так...

Але є і герої. Герої такі беззавітні, такі горді, що хоча вони собою затьмарюють сумнівну і невеличку постать Тимошенко і при цьому (щиро впевнений) не хотіли б, щоб ми зайвий раз називали їх імена (через їх вроджену скромність). Але такі люди є. І один з них серед нас.
Спочатку ми його знали як високого молодого чоловіка, такого собі спокусника жіночих сердець. Звичайно! Ще пару років тому він одержав звання майстру спорту СРСР! Потім ми дізнались, що в нього великі наукові заслуги в тому самому СРСР, а зараз він займається залізним (в прямому розумінні цього слова бізнесом). Крім того, він викладає певні дисципліни по програмах МВА, є громадянином світу, хоча все частіше цей світ обмежується Іспанією, громадянином якої він за іронією долі не є. Окрім того, без нього не можуть функціонувати українські атомні електростанції. А сьогодні мене добила інформація, що він наполіг на будівництві в Києві двох співочих фонтанів. 

Уявіть з якими людьми ми живемо в той самий час?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.