Відкриття спортивних змагань між Україною Росією та Білорусією

09 липня 2011, 17:25
Власник сторінки
журналіст, рекламіст, піарник
0
990

Ніхто не забутий, Ніщо не забуто


З метою національно-патріотичного виховання як пріоритетної сфери соціального життя країни та співдружності націй , підвищення статусу та розвитку потенціалу, досягнення якісно нових результатів у духовно-моральному, патріотичному, трудовому, художньо-естетичному, екологічному вихованні підростаючого покоління до 70-ї річниці героїчної оборони Києва на головній площі Меморіального комплексу – відбулась церемонія урочистого відкриття Міжнародних спортивних ігор серед представників міст-героїв Росії, Білорусі, України.



На площі, перед музеєм історії Великої Вітчизняної Війни були представлені команди з тринадцяти міст, серед яких: Москва, Київ, Ленінград, Мінськ, Керч, Волгоград,  Одеса, Севастополь, Тула, Брест, Мурманськ, Новоросійськ, Смоленськ.


Домінантою цього проекту стала приділена увага до набуття соціального досвіду молоддю та створення сприятливих умов для реалізації проекту «Про національно-патріотичне виховання молоді», затверджений міністерствами України: У справах сім'ї, молоді та спорту; Освіти і науки; Оборони; Культури і туризму, в якому  покладено ідею розвитку української державності як консолідуючий чинник розвитку суспільства й нації в цілому.

Так як зросла увага до виховання засобами музеїв, театральної педагогіки, дитячого та юнацького спорту, членам тринадцяти команд надали можливість поспілкуватись з ветеранами та між собою. Оцінити  потенційного суперника.  

Та обстановку розбавили танцювальні та співочі колективи й ансамблі.  Особливу увагу було приділено Національному ансамблю  танцю України імені Вирського , який підготував надзвичайно захоплюючу програму. Яка не залишила байдужим нікого.



Присутніх ветеранів привітав  Сизенко Юрій,  перший замісник міністра по справам сім`ї, молоді та спорту та  президент Національного олімпійського комітету України, Сергій Бубка.


Незважаючи на погодні умови, хороший настрій та професіональні номери учасників святкової програми тримав аудиторію у хорошому гуморі.

Принципи високого патріотизму і співдружності наших народів продемонстровані в збережених традиціях, як вручення короваю та урочистого покладання вінку,  до меморіалу  «Форсування Дніпра» тринадцятьма представниками з кожної команди.


Усе це створює сприятливі умови для розвитку національно-патріотичного виховання як пріоритетної сфери соціального життя країни, підвищення його статусу та розвитку потенціалу, досягнення якісно нових результатів у духовно-моральному, патріотичному, трудовому, художньо-естетичному, екологічному вихованні підростаючого покоління.


 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: спотр Україна Росыя Былорусія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.