Останній призов "Осінь - 2013"

21 жовтня 2013, 13:16
Власник сторінки
журналіст, рекламіст, піарник
0
51
Останній призов  Осінь - 2013

Останній призов "Осінь - 2013"

Відповідно до рішення Президента України – Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України, Міністра оборони України щодо призупинення призову на строкову військову службу, Концепцією реформування і розвитку Збройних Сил України на період до 2017 року (Указ Президента України від 29.12.2012 № 772) та Державною комплексною програмою реформування та розвитку Збройних Сил України на період до 2017 року в Україні стартувала остання призовна кампанія «Осінь-2013» до лав Збройних Сил України.
Так, з території збірного пункту Київського міського військового комісаріату в рамках останньої призовної кампанії до Збройних Сил України відбулися урочисті проводи на строкову військову службу 190 призовників з міста Києва та Київської області.
Майбутніх воїнів з визначною подією в житті привітали представники Київської обласної організації ветеранів, батьківського комітету, рідні та близькі. Вони закликали юних захисників Вітчизни служити чесно і віддано, сумлінно виконувати службові обов’язки.
За словами Київського міського військового комісара полковника Володимира Кидоня, призовна кампанія у столиці триває організовано, усі призовники мають гарне здоров’я та висловлюють велике бажання служити в лавах Збройних Сил та інших військових формуваннях України, адже це останній призов.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: армия и вооружение,армия,призыв,призывники
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.