Хіба свобода винна що раб не вміє нею розпоряджатись?

10 липня 2011, 09:32
Власник сторінки
хакер, каратель
0
958

Питання незалежності.

Інколи доводится чути такі речі:

"Що нам незалежність дала? Нам обіцяли що життя буде краще, обіцяли другу Францію, а нічого не сталося, нас обманули. Для чого взагалі незалежність?"

А що ви думали, що якщо проголосити незалежність відразу наповнятся прилавки магазинів? Влада стане чесною, зникне корупція, кумовство? Міста і заводи будуть будуватися самі?

Чому не було ніякого руху за люстрацію? Чому мовчки спостерігали розкрадання заводів? Чому дали підняти голову мафії, та залякати їй цілі регіони?

Чому майже кожен громадянин який доривався до влади ставав корупціонером? 

І що найбільше дивує це те що людина невдоволена владою, системою та економічною ситуацією. Каже що якби мала ту владу то теж би крала і брала хабарі. Та мало того, починає переконувати інших що вони б теж крали!

То ж чия проблема, що за 20 років так і не спромоглися нічого досягти? Хто винен що новим поколінням українців, які виросли за незалежності дістається відстала країна з повністю прогнилою системою? 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Україна,незалежність
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.