Ребрендінг

13 липня 2011, 09:45
Власник сторінки
коммерческий работник
0
642

для партії регіонів


соцопитування дають жахаючу інфу щодо рейтингу ПР і Януковича, він (рейтинг) впав в 3 рази і за темпами падіння випереджує темпи Ющенка на початку його президентської  кар"єри. 

Логічно повстає питання ребрендінгу, треба залишити сутність, а всі негативні асоціації прив"язати до старої шкіри "ПР" і її нещадно спалити. Тим більше, що якщо до виборів всі думали, що знали партією якого регіону є ПР, то зараз жителі Луганщини і Донеччини кажуть, що ці хлопці з ПР навряд чи реально відстоюють інтереси цього регіону. 

Так що, які думки будуть?

Я пропоную скромну, але (як на мене) досить влучну назву: "Українська консервативна партія". По-перше, звучить солідно. По-друге, ніхто зайвий не може зрозуміти що ця назва власне означає, по-треттє, легко будувати маркетингову стратегію на "стабільності" і т.п. Ну і врешті-решт, це відповідає дійсності, тому що ПР - це партія монополістів, власників найбільшого капіталу в країні. Представники цього прошарку у більшості країн світу схильні до консервативних політичних ідей.

(с) )   
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.