Запрограмируйте себя на успех.Свежая статья из газеты Голос Украины

06 серпня 2011, 17:15
Власник сторінки
политтехнолог, журналист
0
559

Эта статья обо мне как о прогнозотерапевте вышла только что в парламентской газете


                                Прогнозотерапія від Бондаренка

«На успіхи в житті себе потрібно ще змалечку налаштовувати,програмувати»,-вважає відомий журналіст і фотохудожник Володимир Бондаренко ,який недавно перекваліфікувався ще в…прогнозотерапевти.І навіть був названий популярними газетами українськими Нострадамусом і Вангою.
Своїми міркуваннями він поділився в щойно виданій книзі про нього заслуженого журналіста Олега Гусєва «Прозріння і курйози українського Нострадамуса»: «Передбачення – відомі з давніх давен. Ще в сивій минувшині  оракули і віщуни прагнули передбачити, що очікує людство в майбутньому.І були в в своїх прогнозах доволі успішними. »
Самому журналісту в пресі вдалося спрогнозувати обрання Президента США Барака Обами, Польщі-  Броніслава Комаровського, перемоги наших відомих спортивних та естрадних зірок.
«І якщо прозрівати історичні події не так вже й легко,то
програмувати власне майбутнє може кожен»,- стверджує Володимир Бондаренко.-Для цього треба займатися улюбленою справою,знати народні прикмети і закони  та постулати психології та педагогіки,серед яких і загальновідомий «Як яхту ви назвете,так вона і попливе».
                   Різновидами прогнозів Володимир Олександрович вважає добрі побажання один одному : «Не випадково ж чимало вчених вважають,що думка- матеріальна. І те про що ти думає,в що ти віриш до самозабуття,дуже часто збувається.
- «Двоюрідним братом» прогнозів є навіть щирі компліменти,- вважає Володимир Олександрович.-Не випадково ж незабутній поет Булат Окуджава закликав: «Давайте говорить друг другу комплименты.Ведь это всё любви прекрасне моменты.»
   Своїми вчителями Володимир Бондаренко вважає багатьох народних депутатів та державних діячів,із якими він постійно спілкується в Верховній Раді. А також свою незабутню родичку,Героя України Раїсу Кириченко,батьків  і чимало простих героїв журналістських публікацій,які вірили і продовжують вірити в свій успіх та відродження України.
                Антон Дигало
          
        
     

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.