Розмова з прихильниками Юлії Тимошенко

15 серпня 2011, 16:38
Власник сторінки
хакер, каратель
0
1318

Чи оправдано назву "Юлеботи"?

Йдучи з роботи через центр Дніпропетровська, побачив кілька палаток з символікою БЮТ та невеликий натовп. Зрозуміло, що ця акція була  в підтримку Юлії Тимошенко. Вирішив підійти поспілкуватись, дізнатись що для чого.

Як виявилося там збирали підписи дніпропетровців проти репресій і за звільнення репресованих. На моє запитання хто ж у нас в Україні репресовані, жіночка після важких роздумів видала Луценко, інших "репресованих" згадати не змогла. На запитання типу "що дасть збір цих підписів?" нічого крім "треба хоч щось робити" і "краще спитайте в того чоловіка, бо він помічник депутата" нічого видати не змогла.

Далі ще цікавіше. До розмови підключився той самий помічник депутата з підтримкою пенсіонерки та чоловіка передпенсійного віку.

Не буду переказувати все, бо розмова тривала хвилин 6-10, скажу основні  позиції і тези. Моя позиція була в тому що Тимощенко та БЮТ мають піти з української політики разом з ПР, КПУ, Литвином та іншими і що Тимошенко не набагато краща від Януковича.

Моїх співрозмовників це ввело в якийсь транс, вони як зомбовані мені повторювали, що "без Тимошенко немає майбутнього", "що це все мені навязало ПР, і це брехня", що "без Юлі нема лідерів в Україні" та інше.

Найбільше насмішила, позиція щодо формування партійних списків. Я зауважив, що якось не добре вийшло, що БЮТ набрав у свої лави людей які при першій загрозі звідти втекли. Спочатку мої співрозмовники чомусь не розуміли питання та взагалі плуталися у датах та цифрах. Потім стали казати що не було вибору, що в Януковича був адмінресурс(у 2007!) що взагалі не знали що то за люди(хто таких у команду бере?!) Чіткої відповіді я так і не отримав, як і не зрозумів як зрадники можуть допомогти у виборчій гонці(Хоча що тут розуміти гроші треба)

Також повеселило,що на моє зауваження що за Конституцією бізнесмен не може бути депутатом, мої співрозмовники сказали "так у ПР таких повно"

Цікавим моментом було, те що помічник депутата не зміг самостійно згадати коли день незалежності! Це було в контексті питання "що ви плануєте на це свято?", тільки після підказки він зміг сказати що це 24 серпня! От такі патріоти!

В решті решт мені це набридло і після чергової фрази "це не ваші думки, це вам навязали" я пішов геть.

Дана розмова ще раз закріпила в свідомості той факт, що БЮТ має піти в історію разом з ПР, при чому шлях в історію для обох має йти через лаву підсудних.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Юлия Тимошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.