Молода та перспективна Україна ще тільки починає реалізовувати свій потенціал

24 серпня 2011, 08:32
Власник сторінки
Голова підкомітету з питань контролю та законодавчого забезпечення регулювання ринків фінансових послуг
0
564

20 років – це ще зовсім молодий вік для людини. А для держави 20 років – це, мабуть, і зовсім дитинство. Сьогодні ми святкуємо справжній День Народження України!

До омріяної самостійності наша держава йшла дуже довго. У війнах українці пролили немало крові. Інколи довелося воювати по різні сторони барикад. Та метою завжди була Незалежність.

Найбільшим розквітом української державності по праву вважається період Київської Русі, однієї з найвпливовіших та найбагатших держав на міжнародній арені того часу. Світ змінюється, змінюються людські цінності, а секрети успіху лишаються незмінними. Київська Русь здобула свою славу за рахунок мудрих правителів, розвитку торгівлі та ефективного господарства. Сучасна Україна має всі шанси стати такою ж могутньою державою як Київська Русь –  я впевнений у цьому.

Так, сьогодні Україна переживає нелегкий етап. За 20 років ми встигли спробувати багато варіантів, нерідко відверто легковажних. Проте така легковажність викликана у першу чергу браком досвіду у молодої держави. Я переконаний, що нарешті Україна виросла та  вивчилася на своїх помилках. Час припинити ігри та реалізовувати свій потенціал.

 Родюча земля, працелюбні люди, науковий та технічний потенціал, творча натура – це лише незначний перелік ресурсів, який наявний в нашій країні. Кожен регіон може назвати ще з десяток власних надбань. Кожен українець може стати новим аргументом. Тільки разом, тільки з сильним і розумним керівництвом ми зможемо досягти успіху.

Ми бачимо мету, ми вже почали реформи, ми на вірному шляху! З Днем Незалежності, Україно!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: незалежність Україна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.