Поразка СС на Галичині

26 серпня 2011, 09:11
Власник сторінки
журналіст - блогер
0
624

Головою Івано-Франківської обласної ради було замовлено соціологічне дослідження «СТАН ТА РОЗВИТОК МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ НА ФРАНКІВЩИНІ: ГРОМАДСЬКА ДУМКА», яке обійшлося територіальній громаді області в 50 000 гривень.

Саме таку суму пообіцяв представникам Соціологічної групи «Рейтинг» (м.Львів) О.Сич з обласного бюджету за проведену роботу .

Результати для ВО «Свобода» виявилися невтішними, так як організація на теренах Галичини вичерпала свій потенціал. Рейтинг лідера партії О.Тягнибока в Івано-Франківській області значно нижчий (14,5%) ніж рейтинг обласної парторганізації (26,5%).

Це означає, що «Свобода» тримається виключно на шиї свого обласного керівника – О.Сича, така собі Свобода Сича (СС) на Галичині.

Досвід Тернопільської обласної ради показує, що після того як свободівські «фахівці широкого профілю» покерують трохи, то вести мову про якісь рейтинги не приходиться.

Зрештою представники «СС на Галичині» також «справляються» як в Рогатині, так і на Городенківщині. Та це тільки квіточки, а ягідки ще будуть, там же компанія підібралась ще та …

Тягар, який несе на свої плечах Сич не дасть йому можливості підвестися до парламенту, бо інакше «Свободи» в області просто не стане.

На вишиванках та націоналістичних гаслах далеко не заїдеш, тут вже потрібно проявити якості господарника, а з цим туго, тому прийдеться домовлятися зі своїми партнерами по т.з. коаліції в облраді.

Але з ким?

З «Батьківщиною» –  погана прикмета . . .

 З «Фронтом Змін» –   ці «мажорики» самі з ким хочеш домовляться.

З «Нашою Україною» –  а це хто?.. 

От і виходить класична українська схема поки демократична більшість буде мірятися в кого кращий (кандидат), то братва буде успішно роздавати капусту по селах.

А може це і є домовленість?!.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.