Якою має стати Україна?

01 вересня 2011, 15:53
Власник сторінки
хакер, каратель
0
808

українською чи российской?

Минуло 20 років, 20 років незалежності нашої держави. Термін доволі великий для того щоб зробити зміни. Проте нажаль чомусь змін пройшло небагато, ще менше змін на краще.

Чому так сталося? Як завжди причиною є людська природа. Культура, світогляд, звичаї, поведінка. 

Так вийшло що люди які перебували при владі, як і значна частина населення відносяться до радянської чи російської культури. За 20 років так і не відбулася зміна працівників державного апарату. Україною досі управляють вихідці з Компатрії причому багато з них неетнічних українців.

Яку культуру управління принесли ці люди? Корупція, кумовство, відкати, використання посад для власних потреб, невміння чи небажання будувати і створювати. 

Україна досі частина "русскава мира". Телебачення, музика, домінування рос. мови свідчать про це. І головне що про це свідчить це поведінка.

Я помітив цікаву закономірність! Проросійськоорієнтовані українці у більшості випадків менш освідчені і песимістичні. Чомусь ці люди часто починають переконувати, "що ти б теж брав хабарі", "краще не буде, траба звідси їхати", "нічого не можна змітити" та інше.

При цьому люди налаштовані проукраїнськи, в більшості є оптимістами. Прагнуть змін на краще і вважають їх можливими.

Думки, переростають в слова, а слова в дії. Так чи інакше, але бачення світу і майбутньго ми пропускаємо через власне Я. Тому людина яка каже вам що неможливо не красти, каже це про себе, це її світогляд. Тому можна впевнено сказати, що така людина буди красти незважаючи ні на які обставини, і не тому що по іншому не прогодується, а тому що це норма, це культура.

Суть проста: треба прагнути до оптимістичної України - української.

І памятайте! Перемога дана тим хто в неї вірить! 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Україна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.