Фаст Фуд українського телебачення

24 вересня 2011, 10:50
Власник сторінки
0
562

Визнаймо, нас українців, годують неякісним фаст фудом. Власники українського телепростору не залишають навіть шансу щоб вижити. Нам доводиться їсти, те що от-от вибухне.

 

«Вітаю вас  на головному каналі країни», - каже Оксана Байрак, починаючи програму «Всі свої» на телеканалі  ІНТЕР.  За вересневими рейтингами, канал ІНТЕР й насправді займає впевнену позицію лідера, та на жаль не всі проекти і програми телеканалу є рейтинговими та якісними у своєму інформаційному наповненні.  Найбільш провальним проектом, особисто я вважаю програму «Всі свої», яку бездарно веде в минулому головна сваха країни Оксана Байрак. Можливо вона хороша акторка, сценарист чи режисер, але на жаль не телеведуча.

«Одержимые красотой» - один із випусків програми. Головна тема – це невдалі пластичні операції, які кардинально міняють життя жінки. В чиї руки ми віддаємо своє життя: лікаря чи різника. На перший погляд тема програми доволі цікава і варта уваги, якби не одне але, все це говорить жінка, ведуча, чию не зовсім вдалу пластику видно навіть крізь призму  високопрофесійних телекамер.

У студію запрошено священика, дизайнера, пластичного хірурга та багато інших гостей, які висловлюють своє бачення проблеми – пластична хірургія. Головна героїня Юліана – «годувальниця пластичних хірургів», яка корегує своє тіло за допомогою скальпеля уже не перший раз. І її мама, яка кардинально налаштована проти пластичного захоплення доньки.  Чесно кажучи, дивлячись програму, яка побудована на історії матері та доньки, я не вірю ні одному сказаному слову. Складається враження, що це лиш гарно підстроєна ситуація та правильно підібрані люди. Пізніше у студії з’являються інші прихильники пластики заради власної «краси». Але як на мене то все сказане – це пусті балачки, які не варті уваги.

Я не можу зрозуміти єдиного, навіщо витрачати час та гроші і створювати бездарний проект. Навіщо платити гроші ведучій, операторам та іншим технічним працівникам, навіщо викидати гроші в повітря.

Визнаймо, нас українців, годують неякісним фаст фудом.  Власники українського телепростору не залишають навіть шансу щоб вижити. Нам доводиться їсти, те що от-от вибухне. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.