Влада-Сука.Або чому ми штурмували днями Верховну Раду...

24 вересня 2011, 14:08
Власник сторінки
политтехнолог, журналист
0
535

Тому що на вбитого афганця батькам дають всього 120 гривень на місяць,а слуга народу в СОТНІ РАЗ БІЛЬШЕ пропиває на один вечір,відлітаючи із коханками на вікенд на Багами...Тощо...



ЯК МИ ШТУРМУВАЛИ ВЕРХОВНУ РАДУ
Того дня, 20 вересня 2011 року, в день, коли нахабство й цинізм нинішньої влади дійшли свого апогею й народ нарешті проявив свій гнів,  вийшовши до стін Верховної Ради, щоб висловити протест з приводу прийняття ВР  антилюдського законопроекту №    «Про  про гарантії держави щодо виконання судових рішень» .  Згідно з цим документом близько 36 категорій громадян, зокрема «афганці», чорнобильці, діти війни та ін.., втрачають сої права на пільги. Тепер різні допомоги людям, які втратили своє здоровя борючись із рудим зло віщим радіаційним пилом чи на фронтах чужої війни далеко від батьківщини тощо, будуть нараховуватись не відповідно до  чинного законодавства, а на розсуд Кабміну, тобто – хочу дам, а хочу – не дам, бо, бачте в бюджеті коштів не вистачає. А ось на  дорогий ремонт адміністративних споруд, урядові дачі, утримання Верховної Ради кошти знаходяться завжди, за будь-якої економічної кризи, дефіциту бюджету та ін.
Така наруга над людьми, звичайно, не могла тривати вічно. Нарешті крига скресла. За різними оцінками, близько 5 – 10 тисяч осіб вийшло до стін найвищого законодавчого органу України, щоб захистити свої права. Рішучість і наполегливість доведених до відчаю людей по-справжньому налякала народних обранців, адже натовп прорвав заслін із «беркутівців» і штурмував головний під’їзд Верховної Ради. Я зі своїми колегами й однодумцями,    як  колишній учасник безглуздої війни в Афганістані, журналіст, який не раз бував у Чорнобильській зоні, і просто як громадянин, небайдужа до людського горя людина, теж брав активну участь у цих подіях, і не просто як пасивний спостерігач, а злившись із натовпом людей, серед яких багато моїх побратимів «афганців» у камуфляжній формі. І по-справжньому радів, коли пікетування Верховної Ради 20 вересня цього року дало свої результати, адже керівник фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр Єфремов пообіцяв, що згадуваний вище законопроект буде переглянуто, а в доопрацюванні законопроекту будуть брати участь і представники громадських організацій. Тож нехай влада не забуває, що ми живемо в демократичній, а не в тоталітарній країні і тому з народом потрібно рахуватися.     

a

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.